neděle 19. ledna, 01:46 Svátek má Doubravka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Miminka a batolata
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: čím mažete svoje miminka?
Ahoj, pokud si nejste v něčem jistá v péči o novorozence, zastavte se tento víkend na stánku Center zdraví (Praha, Brno, Jihlava) - [www.facebook.com]. Právě teď je tu totiž akce s tématem péče o dětskou pokožku. Odpovídat budou porodní asistentky, které mají zkušenosti jednak s přípravou na porod a mateřství, ale i s péčí o novorozence až do jednoho roku. Kromě toho tam budou i různé soutěže, takže můžete vyhrát třeba dětskou židličku nebo nějakou pěknou hračku.
Ahoj, já mážu meruňkovým nebo mandlovým olejem od Nobilisu :-). Na pusinku používám Robátko z Cannadermu. Mám ráda přírodní bio kosmetiku. Oboje jsem koupila jsem na [www.slonecek.cz]
Ahoj ženušky, vím, že to sem moc nepatří, ale napadlo mě, že i spousta z Vás by stejně jako já mohla využít ,,malého,, přivýdělku při mateřské či při práci. Jak malý bude záleží pouze na Vás a na tom kolik času jste ochotní se práci věnovat. Prosím jen pro seriózní lidi. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na email, ráda Vám vše povím a ráda Vám v začátku se vším pomůžu! Nemáte co ztratit můžete jen získat!!! Tak proč to nezkusit? Žádné vstupní poplatky ani jiné náklady.
Ahoj, já používám Bochko tělové mléko a jsem maximálně spokojená, ta konzistence mléka mi vyhovuje mnohem víc než olej.