neděle 10. listopadu, 20:19 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Miminka a batolata
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: prací prášky pro miminka
Papinko, do roku? Moc jsi mě teda nepotěšila.
Žehlila jsem do 6 neděl, pak už jen tak, když to bylo nutný. A to hlavně pleny. Tohle už vlastně odpadá, takže asi hlavně to, co mápřímo na tělíčku. Do tě šesti týdnů jsou ty dětičky nejchoulostivější. Alespoň to mi tenkrát radila porodní asistentka.
Simi, tak to dovez jednou za čas, vyžehlím a předám zpět hotové Mě to tak nějak vnitřně uklidňuje Jednou jsem kamarádce vyprala a vyžehlila celou výbavičku u ní doma, byl to skvělý víkend, pokecaly jsme a ona byla moc ráda
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Jsem ostuda žehlila jsemtak do 6 týdnů a pak jen to co bylo nutné, ale ze mě si příklad neber, jsem nežehlivá....
Ty jo, to jsem fakt asi blázen
Helenko, to je odpověď která se mi líbí.
Papinko, a můžu ti přivést i ložní prádlo, košile atd.? Pokud jo tak když mám to nové auto jsem u tebe coby dup.
Simi, ložní prádlo já nejradši Mám ráda, když je to krásně úhledně vyžehlené, tak krásně se tam spí Nabal tašky, nasedni a přijeď, během odpoledne vyžehlím a večer jsi doma a ještě Tě manžel pochválí, jaká jsi byla šikovná a kolik práce jsi udělala během dne
Papinko, tak já si ještě rychle vyřídím přepis auta a ještě rychle převleču povlečení a hodím jednu pračku ať nejedu až moc polehku a jsem tam.
Simi Těším se, jen písni, kdy dojedeš, abych byla doma
Že bych povlíkla doma i na chalupě??? Hiii a kam , že to mám jet?
Jajo, směr Ostrava
Jáji, je to do Ostravy, kdybych byla zkušenější řidič tak se stavím u tebe pro prádlo a svezu to do Ostravy najednou, ale to nejsem tak musíš sama.
Tý jo Ostrava?? Jsem sice na trase, ale to je dálka hiii to bych do večera nestihla :-)
Jáji, tak to tam hodíme o víkendu to stihnu vzít prádlo i u sousedů ať se Papinka zabaví.
Abych si začala psát pořadník