pátek 4. října, 06:57 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Interiérový design
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Barevný radiátor
existují barvy přímo na radiátory, můžeš si nechat namíchat i konkrétní odstín. Schnou a drží normálně. Měli jsme to v paneláku, nebyl s tím žádný problém.
...
Jsem přetírala balakrilem na bílo.Viděla jsem v televizi u nějakej herečky modry nebo zeleny-to už si nepamatuju.
......já přetítala na béžovou,........barevné už kdysi frčely, je to věc vkusu, ale většinou to vypadá příšerně a kór když to jsou ty staré litinové, jak máme my
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Kordul, jí nešlo o přetírání, ale o prokliky na ten link co už je skrytý.
.......já mluvila s Emilkou , ne s NÍ
jj promiň :-)
...... a říkala jsem Ti, že " Něvská " hrála v Mrazíkovi
Jo to byla Něva? Prý jsou dost dědičně nemocné
My měli doma světle modré...barvili jsme to standardní barvou na radiátory (bílou)...a jen se do ní přidával obarvovač v prášku, ten nám doporučili na prodejně...ale stejně jsme je ted dali zpět na bílo...ta barevná varianta se nám ve finále vůbec nelíbila...a pořídili jsme na ně desky na radiátor [www.doplnkydomu.cz]
Asi tak nějak. Taky jsem chtěla barevný a teď bych to vrátila zpět. Nenápadný bílý co má na té stěně trochu mimikry byl lepší.