![]() |
neděle 16. února, 04:16 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Bydlení a domácnost
hodnocení: 4.40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(Hana)
Re: Povlečení
Líbí, vůbec nemáš zvrácený vkus, já jsem pro divočinu
Holky, já mám každé to krepové povlečení úplně jiný materiál. Jedno je takové teplejší, jedno tak střední a jedno lehké, chladivé - používám ho v létě. Fakt neškrábe ani jedno, jsem choulostivka, škrábání bych pocítila okamžitě.
U toho posledního odkazu mě trochu zrazuje ten materiál mikroflanel - nevím co od toho očekávat.
Sázela bych na jistotu u Matějovského, ale momentálně bych si vybrala xx bavlněných, ale flanelové mi vysloveně žádné za srdce nevzalo.
(Hana)
Ivo, kdyby babička věděla, že všechno damaškové povlečení skončilo jako hadry, tak by se asi chudinka v hrobě obrátila
Budul, taky jsem se přeorientovala na divočinu díky bílému osmeru (na 16 postelí) damaškovému povlečení, které jsem dostala do výbavy
. Ta sterilita mě už docela sířila.
(Hana)
Já jsem dávala hnědo - zelené povlečení dohromady asi dva roky. Měla jsem jasnou představu o béžové ložnici (výmalba). Když pak manžel přišel s tím, že vybereme jinou barvu, tak mě málem švihlo, nakonec bylo naštěstí po mém. Stropila jsem malou scénku a bylo to
My se chystáme na výmalbu ložnice a pokoje příští rok, tak musím zachovat nějaký z oblíbených tónů.
(Hana)
to mám ráda, když to všechno barevně ladí
www.majkaj.webg..
Tak vyžehleno a zabaleno dokonale jako nové. Zítra pošlu zpátky
Majko, co mi uniklo?
Tys objednala ´povlečení a bylo špatné?
Tak jsem objednala. Doufám, že nebudu litovat.
...Heli, moc pěkné
...Majko, jsem napnutá jak kšandy
www.majkaj.webg..
Heli, v nadávací. Cíchy mají šířku 128 cm, což je teda mazec.
Ty voe - tak to jsem snad ještě ani neslyšela. Kdes to koupila?
Kamarádka objednávala přes net povlečení a mohla si určit sama velikost povlaků na polštáře. 2x jí to ušili špatně!! Správné to bylo až na potřetí. Jen lítala na poštu vracet ty špatné.
www.majkaj.webg..
Oni tam psali 135 x 200, ale zlatý voči. Bonprix. Asi si myslí, že když na dýlku to je 205, tak se to zprůměruje a je to úplně v pořádku.