čtvrtek 23. května, 05:28 Svátek má Vladimír
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Výchova a péče
hodnocení: 4.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Moje dítě > Výchova a péče
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?

Podkategorie:

Autor: Libi
Status: expert
Výsledné hodnocení: 3
Klikni pro filtrování
Tagy: Ugg Sale

Výroky dětí

Datum: 15.01.2007 18:23

Ve školce slyším denně opravdu skvělé hlášky, jen kdyby si to člověk všechno pamatoval - tak aspoň něco z poslední doby.

1. Kája - "Paní učitelko a pečete už cukroví?"

Já - "Kájo nepeču, já se vracím každý den domů až večer."

Kája na to - "No tak si paní učitelko rozsviťte!"

2. Co může být děti studené? - Odpověď Julinky: "Když mamka umyje nočník stžudenou vodou a já si pak                                                                                          na  něj sednu!"

3. Oblékáme děti, jedeme do divadla.Vítku přines si ještě čepici! (nutná poznámka, pečlivá maminka, Vítkovi nagelovala na hlavě ježka) - Vítkova razantní odpověď zněla: "Paní učitelko, to teda ne! Maminka mi řekla, že když mám na hlavě to lepidlo, tak si čepici brát nemám!"

4. Děti teď budete nahlas opakovat, co já pošeptám. Sáňky - děti křičely nahlas ZADKY!!!

5. Povídáme si s dětmi, o představení, které navštívíme v ZŠ - Dravci, druhý den se ptáme - kdo si pamatuje, na jaké představení půjdeme - Odpověď Julinky: - "Na vrabce".

Kdo máte něco dalšího?

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 4 z 174
  • Autor: Anavi

Re: Výroky dětí

Datum: 28.12.2007 23:34

jestli chápu dobře "kua tala", tak potěš!!! grinning smiley grinning smiley

• Autor: Reklama

• Autor: Didi

Datum: 28.12.2007 23:57

Muj sestiletý synek bude asi rodinný typ. Uz nekolikrát mi vyprável co a jak bude delat, az bude mít sám deti.smiling smiley

Tak snad se tech vnoucat prece jen doziju bez Alzheimra.winking smiley

• Autor: Evca
    www.evciny-stra..

Datum: 29.12.2007 09:05

Ivco chápeš dobřesad smiley tatínek už dostal sodu po telefonu a další ho čekánono smiley nono smiley

• Autor: Keria

Datum: 05.01.2008 20:18

Dnes ma pobavil - sice nie vyrok nasho Matka, ale ich susedy - psychologicky..spinning smiley sticking its tongue out 

Matko (5,5r.) ma uz nejaku dobu obdobie neslusnych slov ( vie aj, ktore je najneslusnejsie...)...Najoblubenjsim vyrazom je suverene hovno...to pouziva vsade a vzdy..(aj v tych najmenej vhodnych chvilach - ked chce "sokovat" - cize uputat pozornost stydlin smiley)..Pre tento pripad ho druhy dedko "v dobrej viere" naucil pouzivat francuzsky vyraz - merde " .. a tak to strieda... ..

Noo...a ta pani psycholozka nazvala toto obdobie nasho Matka - fekalne obdobie...hihi, pekny vyraz pre sprostarnu...coffe smiley

Datum: 11.01.2008 16:32

Dnes som mimo ine bola "riesit" nas blby prijmac UPC-Direct - uz druhykrat mi ho museli na prevadzke UPC "ozivovat" ...a ked som dosla domov, tak som rozoberala s manzelom uz davnejsie planovane zakupenie karty UPC-Direct aj pre dceru do GB( maju zase akciu..)

...v zapati sa ozval tfeye popping smiley ...a v nom nas maly Danielko( 22 mes.) - vzdy spusti to svoje nieco neidentifikovatelne, ale po mne aj pekne opakuje AHOJ, Nazdar...a este par dalsich slovicok...ale obcas melie vazne len to svoje a ...ja mu mozem len pritakavat...love smiley ..

Potom prebrala dcera a vykladala , ze volaju co sa im pred chvilou.....Spolu obedovali a jej zaskocilo...vraj sa zacala dost dusit a kaslat..Maly na nu pozeral...a povedal jej " WOOOO" ( teda water - voda )... a ked jej to po prvom dusku vody nepreslo..povedal " MOOO WOOO" (more water- viac vody)..

...dcera ma uz "velkeho syna", ktory...je jej oporou...winking smiley

• Autor: Dasa

Datum: 12.01.2008 00:47

Keria tak už se nemusíš o dceru bát když má svého bodyguarda. thumbs down

Datum: 15.01.2008 19:32

Noooo....Danielko k tomu este "uz" zacina aj odvravatwinking smiley :

Prave volala dcera a referovala, ze ho dnes krstila, lebo robil bordel...A povedala mu, ze.... dufa, ze sa bude uz slusne spravat!!...A maly ( 22mes.!!!) jej s uskrnom odpovedal: "HOW?"..(..ako?) grinning smiley 

www.evciny-stra..

Datum: 15.01.2008 19:43

Dneska jsem "naklepala"malou do punčocháčů a ona začala ječet a povídá mámo,ty jsi mi udělala tanga

• Autor: Didi

Datum: 15.01.2008 20:15

Nase 6 leté díte tuhle srdceryvne plakalo, kdyz jsme premýsleli, zda nebude muset zaplatit ovládac, který ve vezteku mrsknul na zem,(nastestí prezil) a plác doprovázel slovy: "musím setrit, abych, az budu velký, búuuu, si mohl koupit neco, kam bych mohl jít, az mne budou moje deti zlobit. "

Upozornuji, ze neco takového od nás nikdy neslysel, bylo to ciste z jeho hlavy. Asi uz si zacíná uvedomovat, ze zlobit se nemá a ze by mu to mohly jeho deti oplatit.grinning smiley

• Autor: Mona

Datum: 16.01.2008 07:11

Něco jsem dělala a potřebovala jsem odsunout nočník, tak jsem ho špičkou nohy tak jako popostrčila. Mates se postavil, dal ruce v bok a s nanejvýš rozčileným výrazem mi povídá:,,Co mi kopeš do nočníku?´´

(Upozorňuju, že pořádně mluvit teprve začínáme). grinning smiley

www.evciny-stra..

Datum: 16.01.2008 07:15

Momi,to sis teda dovolila dostgrinning smiley

• Autor: Mona

Datum: 16.01.2008 07:19

Evco...jo. grinning smiley

A včera jsme identifikovali větu:,, ty mě otauješ´´...na ,,ty mě otravuješ´´ (jsem chtěla, aby jedl). To musel pochytit ve školce. eye rolling smiley grinning smiley

Datum: 16.01.2008 12:47

Jo, já dneska na děti hartusila, když jsme spěchali do školky a starší mi řek: Ty seš na nás dneska jako na cizí ...

Omyl,cizí děti by mě v životě tak nevytočily!!! grinning smiley winking smiley

Datum: 18.01.2008 14:40

Dneska jsme byli na nákupu, malej měl zalepený oko. Nějaká holčička se ptala: Maminko, proč má kluk zalepený to oko? A náš starší ji odpověděl: Protože je pirát z Karibiku!

Druhou maminku to očividně pobavilo smiling smiley.

No a ten mladší si ve frontě asi desetkrát po sobě přezpíval: Uásko má si jediná, do tšinácti nevinná.... grinning smiley a prodavač pak pravil: Malej si koukám vystačí, co? grinning smiley

Datum: 06.02.2008 13:40

Nasmu malemu Palkovi podla vsetkeho lezu zuby.... v nedelu som sa takmer aj ja stala obet, ked sa ma snazil siloumocou "popapat"...

Dnes mi syn vykladal, ze vcera sa takto snazil "zakusnut" aj do bratceeka Matka...Matko mu na to krasne "pedagogicky" zahlasil: "FUJ! Palko nesmies!"

Hihi, to by sa vcera vecer hodilo prave aj na ich civavu Nelly...lebo potvora rozobrala mojmu manzelovi veceru - oblozenu zemlu so syrom a sunkou , ktoru " nedopatrenim" nechal bez dozoru na nizkom konf. stoliku v obyvaku .... Ostala len sucha zemla a salatwinking smiley ...ale jeho chyba, psom nikdy netreba verit!!!

Podobné příspěvky
Diskuze: Vánoční cukroví - pečené plenky pro nedonošence Děti a první lyžování

aby to bylo kam psát

Autor: Missi - 02.12.2006 20:14
Rubrika: Moučníky - Komentářů: 1520

prosím, nevíte někdo o jiných plenkách pro nedonošé dítě , já našla jen www.polymedshop.cz - babycare

Autor: brehulka - 23.11.2009 14:22
Rubrika: Miminka a batolata - Komentářů: 2

Dobrý den, přemýšleli jsme s manželem, že necháme děti naučit lyžovat v lyžařské škole(ce). Zatím přemýšlíme o lyžařské školce v Hořicích u Blanska,

Autor: jarka75 - 28.01.2011 23:59
Rubrika: Aktivity a volný čas - Komentářů: 5
Blog: Biodiverzita, biodiverzanti ..   

Biodiverzita je něco, co by se ve své nejvíce zjednodušené podobě dalo označovat jako druhová rozmanitost ekosystému. Definice biodiverzity samozřejmě

Autor: Ram - 14.12.2009 18:41
Rubrika: Příroda a květena - Komentářů: 1

Galerie: nejlepší je vodička. Jak vychází slunce na D1 ... a přijď zítra zas
  nejlepší je vodička.
Autor: jabraka - 03.11.2007 07:40
Rubrika: Výchova a péče - Komentářů: 5
Jak vychází slunce  na D1
Autor: Soutěž - 06.03.2009 21:36
Rubrika: Cesta - Komentářů: 38
... a přijď zítra zas
Autor: Otazka - 25.05.2011 22:23
Rubrika: Fotografování - Komentářů: 13
Adresář: http://www.dumalois.cz http://navylet.net  

Skvělé ubytování pro rodiče s malými dětmi v Krkonoších.

Autor: ferite - 21.05.2008 13:14
Rubrika: Čechy - Komentářů: 0

www.navylet.net- Cíl výletu najdeš hned.... Stránky věnované tipům na výlet po Česku a blízkém zahraničí. Informace u každého tipu na výlet - lokali

Autor: Navylet - 20.07.2012 23:26
Rubrika: Tipy na výlety - Komentářů: 0

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Výchova a péče (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.