|
|
čtvrtek 23. května, 05:28 Svátek má Vladimír
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Výchova a péče
hodnocení: 4.00
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Výroky dětí
Muj sestiletý synek bude asi rodinný typ. Uz nekolikrát mi vyprável co a jak bude delat, az bude mít sám deti.
Tak snad se tech vnoucat prece jen doziju bez Alzheimra.
www.evciny-stra..
Dnes ma pobavil - sice nie vyrok nasho Matka, ale ich susedy - psychologicky..
Matko (5,5r.) ma uz nejaku dobu obdobie neslusnych slov ( vie aj, ktore je najneslusnejsie...)...Najoblubenjsim vyrazom je suverene hovno...to pouziva vsade a vzdy..(aj v tych najmenej vhodnych chvilach - ked chce "sokovat" - cize uputat pozornost
)..Pre tento pripad ho druhy dedko "v dobrej viere" naucil pouzivat francuzsky vyraz - merde " .. a tak to strieda... ..
Noo...a ta pani psycholozka nazvala toto obdobie nasho Matka - fekalne obdobie...hihi, pekny vyraz pre sprostarnu...
Dnes som mimo ine bola "riesit" nas blby prijmac UPC-Direct - uz druhykrat mi ho museli na prevadzke UPC "ozivovat" ...a ked som dosla domov, tak som rozoberala s manzelom uz davnejsie planovane zakupenie karty UPC-Direct aj pre dceru do GB( maju zase akciu..)
...v zapati sa ozval tf
...a v nom nas maly Danielko( 22 mes.) - vzdy spusti to svoje nieco neidentifikovatelne, ale po mne aj pekne opakuje AHOJ, Nazdar...a este par dalsich slovicok...ale obcas melie vazne len to svoje a ...ja mu mozem len pritakavat...
..
Potom prebrala dcera a vykladala , ze volaju co sa im pred chvilou.....Spolu obedovali a jej zaskocilo...vraj sa zacala dost dusit a kaslat..Maly na nu pozeral...a povedal jej " WOOOO" ( teda water - voda )... a ked jej to po prvom dusku vody nepreslo..povedal " MOOO WOOO" (more water- viac vody)..
...dcera ma uz "velkeho syna", ktory...je jej oporou...
Noooo....Danielko k tomu este "uz" zacina aj odvravat
:
Prave volala dcera a referovala, ze ho dnes krstila, lebo robil bordel...A povedala mu, ze.... dufa, ze sa bude uz slusne spravat!!...A maly ( 22mes.!!!) jej s uskrnom odpovedal: "HOW?"..(..ako?)
www.evciny-stra..
Nase 6 leté díte tuhle srdceryvne plakalo, kdyz jsme premýsleli, zda nebude muset zaplatit ovládac, který ve vezteku mrsknul na zem,(nastestí prezil) a plác doprovázel slovy: "musím setrit, abych, az budu velký, búuuu, si mohl koupit neco, kam bych mohl jít, az mne budou moje deti zlobit. "
Upozornuji, ze neco takového od nás nikdy neslysel, bylo to ciste z jeho hlavy. Asi uz si zacíná uvedomovat, ze zlobit se nemá a ze by mu to mohly jeho deti oplatit.
Něco jsem dělala a potřebovala jsem odsunout nočník, tak jsem ho špičkou nohy tak jako popostrčila. Mates se postavil, dal ruce v bok a s nanejvýš rozčileným výrazem mi povídá:,,Co mi kopeš do nočníku?´´
(Upozorňuju, že pořádně mluvit teprve začínáme).
www.evciny-stra..
Evco...jo.
A včera jsme identifikovali větu:,, ty mě otauješ´´...na ,,ty mě otravuješ´´ (jsem chtěla, aby jedl). To musel pochytit ve školce.
Jo, já dneska na děti hartusila, když jsme spěchali do školky a starší mi řek: Ty seš na nás dneska jako na cizí ...
Omyl,cizí děti by mě v životě tak nevytočily!!!
Dneska jsme byli na nákupu, malej měl zalepený oko. Nějaká holčička se ptala: Maminko, proč má kluk zalepený to oko? A náš starší ji odpověděl: Protože je pirát z Karibiku!
Druhou maminku to očividně pobavilo
.
No a ten mladší si ve frontě asi desetkrát po sobě přezpíval: Uásko má si jediná, do tšinácti nevinná....
a prodavač pak pravil: Malej si koukám vystačí, co?
Nasmu malemu Palkovi podla vsetkeho lezu zuby.... v nedelu som sa takmer aj ja stala obet, ked sa ma snazil siloumocou "popapat"...
Dnes mi syn vykladal, ze vcera sa takto snazil "zakusnut" aj do bratceeka Matka...Matko mu na to krasne "pedagogicky" zahlasil: "FUJ! Palko nesmies!"
Hihi, to by sa vcera vecer hodilo prave aj na ich civavu Nelly...lebo potvora rozobrala mojmu manzelovi veceru - oblozenu zemlu so syrom a sunkou , ktoru " nedopatrenim" nechal bez dozoru na nizkom konf. stoliku v obyvaku .... Ostala len sucha zemla a salat
...ale jeho chyba, psom nikdy netreba verit!!!