|
|
pátek 24. května, 02:07 Svátek má Jana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Diskutujte!
Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Vy a hudba
Tady je odkaz na stránky Lili Marlene. Slyšel jste někdo tu zpěvačku? Její alt je obdivuhodný.
[www.lili-marlene.com]
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
Mám rád hudební fenomeny.
Vše zahajují Beatles.Pak Queen,Mike Oldfield,Oasis,U nás Olympic,Lucie,Čechomor,Víc fenomenálních hudebníků neznám,Pak ještě Moravanka.Z vážné hudby Smetana a Dvořák.To ostatní je jen módní vlna.
JABRAKA.
když takhle procházím starší diskuze, tak zjištuju, že jsem na tom vcelku pořád stejně
, parkety navštěvuju stále, určitě teď více poslouchám punk/rock, skáčko a reggae( Glayzy, The fialky průser, Fast food orchestra, Feher fekete kerek, Volant, Ska - pra - šupina, Prohrála v kartách, Peshata, Persiana Jones, The Locos, Rozjeté japko, ...)
více jsem začala také poslouchat různou world music (Barzaz (Francie), Garmarna (Švédsko), Värttinä (Finsko), Dobet Gnahoré (Pobřeží Slonoviny), arabskou hudbu, indickou hudbu, ale i třeba písničky v ruštině, ukrajinštině, polštině apod.)
jelikož drahá polovička poslouchá třeba Lucku Vondráčkovou, Leonu Machálkovou, muzikály apod. je to u nás občas zajímavé

V rádiu hrajou dost často píseň od Camouflage...pořád jednu a tu samou. Nemůžu ji nikde najít. Bohužel nevím, jak se jmenuje.
Nemáte někdo ponětí, co mám na mysli a kde bych ji sehnala?
tak od nich znám snad jedině tu 100 let starou,co přezpívala Zagorová,Hložek Kotvald,Je těžké brát věci,tak.../pokud se teda nepletu a je to od Camouflage/
lostris...tak to zas nevím já, že je to od nich.
Nemůžu to pořád najít.
zuzibercinystra..
Znám a taky se mi líbí, obzvlášť Nemo
zuzibercinystra..
[url][/url]
Mono, není to tahle, ta je nejznámější
zuziberko...to je jedna ze dvou nejznámějších. Tuhle mám....ale tu z rádia ne.