pátek 24. května, 02:07 Svátek má Jana
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma
Diskutujte! Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..

Podkategorie:

Autor: Mona
Status: expert
Klikni pro filtrování
Tagy: blb

Vy a hudba

Datum: 23.03.2007 14:06

Co se vám líbí, co vás poslední dobou zaujalo, co si rádi pouštíte?

Já nemám vyhraněný žánr, takže můj výčet je taková všehochuť. Mým favoritem je Mike Oldfield. Enigma, Era, Rod Steward, Police. Z českých Precedens, Lucie a vůbec Koller, Kryštof. Nedávno mne na nějakém Eurosongu zaujala skupina Lili Marlenne, což je vlastně ,,Němcovina´´ jako Precedens (Martin Němec, kapelník obou skupin, moc šikovný!!)grinning smiley

Polovecké tance. Hudba k Spartakovi.

Ale taky třeba Scooter.grinning smiley grinning smiley

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 26
  • Autor: Mona

Re: Vy a hudba

Datum: 23.03.2007 14:08

Tady je odkaz na stránky Lili Marlene. Slyšel jste někdo tu zpěvačku? Její alt je obdivuhodný.

[www.lili-marlene.com]

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Mona (23.03.2007 14:20)

• Autor: Reklama

• Status: expert

Datum: 23.03.2007 14:16

Mě děsně bere Richard Marx.....co dodat?

• Autor: Libi

Datum: 23.03.2007 22:04

Tak já toho poslouchám fakt hodně - přes Nohavicu, Čehomor, Fleret, Asonanci, Tomáše Kočku, JIndru Kejaka dále třeba muzikály, Petra Spáleného, Petra Koláře až k rockovým, punkrockovým a SKA skupinám, které poslouchám vždy a všude, mám nejvíc jejich CD, v létě chodím pravidelně víkend co víkend na parket, jezdím na koncerty - velmi stručný výčet - Divokej Bill, Wohnout, Aušus, Komunální odpad, Smola a hrušky, Prohibito, Totální nasazení, Houba, Vokokos, JO SKA!, SKA P, Horkýže slíže, Horská chata. Ráda poslouchám třeba i různou world music - třeba český Njorek či různé zahraniční skupiny - mexické, indické, kubánské, Zimbabwe, zair apod. Mám doma stovky CD tak si vybírám podle nálady smiling smiley

Datum: 04.04.2007 12:58

Včera se mi do ruky dostalo DVD skupiny Nightwish. Dost mne to oslovilo, líbí se mi to. Znáte někdo?

• Autor: jabraka

Datum: 05.04.2007 12:09

Mám rád hudební fenomeny.

Vše zahajují Beatles.Pak Queen,Mike Oldfield,Oasis,U nás Olympic,Lucie,Čechomor,Víc fenomenálních hudebníků neznám,Pak ještě Moravanka.Z vážné hudby Smetana a Dvořák.To ostatní je jen módní vlna.

JABRAKA.

• Autor: Anavi

Datum: 05.04.2007 12:11

Snad se tím u vás nějak neodepíšu, ale já prostě poslední rok doslova "žeru" Divokýho Billa a kdyby měli blízko koncert, tak s manželem jdem! smiling smiley

• Autor: terka

Datum: 05.04.2007 20:25

já jedu na faithless v úterýyawning smiley)

• Autor: Libi

Datum: 14.08.2008 21:05

když takhle procházím starší diskuze, tak zjištuju, že jsem na tom vcelku pořád stejně winking smiley , parkety navštěvuju stále, určitě teď více poslouchám punk/rock, skáčko a reggae( Glayzy, The fialky průser, Fast food orchestra, Feher fekete kerek, Volant, Ska - pra - šupina, Prohrála v kartách, Peshata, Persiana Jones, The Locos, Rozjeté japko, ...)

více jsem začala také poslouchat různou world music (Barzaz (Francie), Garmarna (Švédsko), Värttinä (Finsko), Dobet Gnahoré (Pobřeží Slonoviny), arabskou hudbu, indickou hudbu, ale i třeba písničky v ruštině, ukrajinštině, polštině apod.)

jelikož drahá polovička poslouchá třeba Lucku Vondráčkovou, Leonu Machálkovou, muzikály apod. je to u nás občas zajímavé grinning smiley grinning smiley

Datum: 31.12.2008 19:04

V rádiu hrajou dost často píseň od Camouflage...pořád jednu a tu samou. Nemůžu ji nikde najít. Bohužel nevím, jak se jmenuje. sad smiley Nemáte někdo ponětí, co mám na mysli a kde bych ji sehnala?

• Autor: lostris

Datum: 01.01.2009 14:51

tak od nich znám snad jedině tu 100 let starou,co přezpívala Zagorová,Hložek Kotvald,Je těžké brát věci,tak.../pokud se teda nepletu a je to od Camouflage/

Datum: 01.01.2009 15:11

lostris...tak to zas nevím já, že je to od nich.

Nemůžu to pořád najít. sad smiley

• Autor: zuziberka
    zuzibercinystra..

Datum: 01.01.2009 15:14

Mona napsal(a):
    Včera se mi do ruky dostalo DVD skupiny Nightwish. Dost mne to oslovilo, líbí se mi to. Znáte někdo?

Znám a taky se mi líbí, obzvlášť Nemo

• Autor: zuziberka
    zuzibercinystra..

Datum: 01.01.2009 15:20

[url]

[/url]

Mono, není to tahle, ta je nejznámější

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil zuziberka (01.01.2009 15:21)

Datum: 01.01.2009 15:27

zuziberko...to je jedna ze dvou nejznámějších. Tuhle mám....ale tu z rádia ne. confused smiley

Podobné příspěvky
Diskuze: Jak jste objevili Week? Pochvalte se, nikdo to za vá.. Jak procitáte?

Abychom si udělali představu, kdo odkud přichází :), tak navrhuji tuhle malou anketu - kdo vás sem poprvé nasměroval. Mě jedna z vás, livingářek, ale

Autor: Anavi - 26.02.2007 09:09
Rubrika: Internet a PC - Komentářů: 497

Aj ja sa chcem pochváliť. ŽE: Mám základné vzdelanie, 58 rokov a sama, bez pomoci som si vytvorila túto stránku pre radosť: http://zabenka.svet-st

Autor: vierka123 - 23.02.2010 10:57
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 4674

Proces procitání je pro mě, starce, podobný startování hodně ojetého a zhuntovaného auta. Chvíli trvá uvedení do provozu, napřed chytám na dva válce a

Autor: Blb - 07.12.2010 07:42
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 46
Blog: Liško, chceš panáka? Tulák se vrací Exsistuje život po smrti? Čo..

Liško, chceš panáka? Tato věta zněla v denním baru starého hotelu Palace na rohu Jindřišské a Panské dost často. Stejně jako „Liško, koupíš mi panáka

Autor: Blb - 07.05.2011 11:53
Rubrika: Ostatní a volné téma - Komentářů: 9

Dobrý den, tak mně tady máte. Kde jsem byl? Pořád ve svém bytě, ven jsem vylézal jen s Tobískem a také do Thomayerky na operaci kýly. Mezi lidi se mi

Autor: Blb - 06.10.2011 15:36
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 17

V bruchu tehotnej ženy sa ocitli tri embryá. Jedno z nich bol malý veriaci, druhý malý pochybovač a tretie malý skeptik.Malý pochybovač sa opýtal: "Ve

Autor: brotherrr - 24.01.2012 20:51
Rubrika: Náboženství - Komentářů: 4
Galerie: Pro Monu -"Odhalení.." manželky křížek sem křížek tam psí oči
  Pro Monu -
Autor: LadaB - 08.06.2008 07:02
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 19
manželky křížek sem křížek tam
Autor: kbubak - 13.04.2009 09:16
Rubrika: Šikovné ručičky - Komentářů: 5
psí oči
Autor: atifka - 09.05.2011 13:16
Rubrika: Psi - Komentářů: 16
Adresář: http://www.hudba2000.cz   

Hudba2000 prodejna raritních hudebních nosičů CD,DVD,LP. Celkem více než 750 tisíc titulů. Novinky, akce rarity. www.hudba2000.cz

Autor: netia - 28.07.2008 17:38
Rubrika: Kultura - Komentářů: 0

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Ostatní a volné téma (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.