![]() |
sobota 28. ledna, 10:48 Svátek má Otýlie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahradní povídání
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
pro takové všeobecné povídání
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Příprava na zimu - podzimní práce
Na kapustu bych nepřišla, na žemlovku ano
Mě ty mrchy ožraly hortenzie, sem myslela, že už záleží.
A vidíš, děda raději dojídal knedlíky s kedlubnovým zelím a bůček. Žemlovku nevezme do pusy ... ale co se divím, Jája taky ne.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Mě se otočí žaludek jen tu žemlovku čtu. Kapustu jsem dnes dojídala, byla super ,mňam
Tak jsem si to pamatovala dobře
, mám ráda obojí
.
Jájo, nápodobně. Sladké já neeeee
obdivuju, jak vypékáš
to já bych nedala.
Dneska jsem vylezla po 10 dnech ven. Zlikvidovala jsem nějaké letničky, omyla květináče, pohrabala jablka, ostříhala nějaké trvalky. Byla jsem tam dvě hodiny, tak akorát, abych toho měla dost.
Ale bylo to fajn, pokračování příště.
Gabčo, ty jsi šílenec

Gábi pozor
rádo se to vrací . 
nádhera
- i když ráno mrazík . přišla dcera a makala na zahradě. já jen seděla na slunku jako poradce . ostříhaly se staré výhony na růžích u horního plotu . Pomponela byla vrostlá do drátěnky . suché pahýly měly až 3 cm v průměru . pákovky měly co dělat - dcera taky. ale už to bylo nutné a dědek řval , že ničím plot .. ještě jsme natrhaly obrovské kytice chrymek . pod stromem zmrzlé nebyly . taky spadlo skoro všechno listí z magnolie. to je fajn - za týden nám uklidí kontejner do TS a nebude e to kam dát . i když jeden koš jsme dali do kompostu . ale to listí je velmi tuhé .
mám tady kytic jak na hřbitově. první jsou chrymky s Angelou , další je Pomponela pak darovaná a poslední vánoční kaktus- taky nakvétá .
Kájo, ty máš ještě kytek.
Dnes jsem zůstala doma, ale myslím źe pár růžiček taky najdu, ovšem takovou kytici ne
Kájo, krásné!
Vánoční kaktusy už mi taky nakvétají.
Gabčo, a ty se šetři, za dvě hodiny jsi udělala víc práce než já za celý týden.
Včera jsem nahrabala 5 obr košů listí,vyklepala na pole a šla hotová domů. Večer jsem ještě narychlo uklízela lantany a fuchsie.
Dneska jsem venku nebyla, bylo celý den kolem 3 stupňů a já pořád kašlu.
Jiřiny jsou černý, musí si na vykopání počkat. Snad o víkendu.
Kaaj, jak v květinářství. Nemělas ten kaktus růžový?Ale v tomhle počasí je pohled na barevný kytky silně povzbuzující.
jo , kaktus má bílá poupata a kvete růžově