![]() |
sobota 5. července, 23:20 Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahradní povídání
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
pro takové všeobecné povídání
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Příprava na zimu - podzimní práce
Za zkoušku to stojí.
Chci tam dát řadu podzimních astřiček a asi vrstvu křemičitého písku. Ten jsme dali k palmě a jetelíček tam neroste.
Věrko, já se takhle trápím s tím hnusným ovíjivý svlačec.

Kordul, myslím, že si chata oddychla. Mě břečtan málem rozdrtil sloupek u plotu, zachránila jsem ho na poslední chvíli.
Odešla by zaroveň se mnou....
Při předvánočním úklidu jsem našla dobře schovaný seznam odrůd ze směsi, mám radost. Akorát jsem omylem splácala dvě bílé odrůdy odjinud, tak budu asi přesouvat. Nebo stříhat do vázy, abych se na to nemusela koukat.
Ted´ když je zahrada zasypaná sněhem, zjištuju, co jsem všechno nestihla
Pinko, hoď to za hlavu. Teď už to nedoženeš, tak nemá cenu se tím trápit. Ono to nějak dopadne

No, ja prave porad doufam, ze to jeste nejak dozenu a s napetim cekam na oblevu, snad uz od pristiho tydne.. Asi se nedockam, ze na chate v horach by to roztalo uplne, ale aspon tady dole prosiiimmm
My letos nemáme ještě poryto ve skleníku,ještě jsou tam dvě hlávky salátu.Taky nás to počasí zaskočilo,pořád byl čas.
Skleník se dá i později. Klidně až na jaře a dát jen kompost. Ale barborka se stříhá dneska!
To jsem ráda, že nejsem sama
, ono to u mě není jen kvůli počasí, ale syn dva víkendy marodil a třetí byli na welnesu a pak najednou tohle. Potřebovala jsem pomoct. No jo, teď se musí počkat ⁶ 
Mé dámy, ono se to zase nějak vymrví, letos jsem sázela česnek teprve začátkem února, bylo pěkné počasí a dřív to nějak nešlo, vyrostl docela pěkný. Košťáloviny na jaře - sadba - byla úúúžasná, plácala jsem se po rameni jak jsem dobrá - nic z nich, dřepčíci a molice a sucho (i když jsem fest zalévala) udělalo své, mrkev vypadala víc než dobře, dlouho už tak pěkná nebyla - drátovci prohlodali, no bylo aspoň pro králíky. Už se s tím nějak netrápím, zbytek paprik ve skleníku sklidil mráz, nemám poryto ... no a co. Děda naříká jak se nudí v lázních, máme štěňata, pozítří jde nejstarší syn na operaci s páteří, zítra je Mikulášská nadílka - Tonda asi dostane max. čokoládu, péct na vánoce letos asi nedám ... hlavně abychom do jara ve zdraví přežili.
Eli, souhlas. Vždycky všechno nějak dopadne. Když ne dobře, tak špatně určitě.
Voliéra vydržela, zatim
Eli , je to tak, já už se učím určité věci tak moc neřešit, stejně to nemůžu ovlivnit. Ale horší je , že to mám tak i se vším na zahradě, např. oleandry jsem sice dala do chajdy, ale ten mráz je nejspíš zničil, protože jindy jsem je ještě omotávala netkankou. No a já jsem si řekla- uvidím, kdyžtak si pořídím nové, nebo úplně něco jiného. Tak už se pomalu začínám lepšit