![]() |
úterý 16. srpna, 18:37 Svátek má Jáchym
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Psi
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.
krásní pejsci - jako medvídci
Naši kamarádce před týdnem při ranním venčení/ještě za šera u chalupy na lesní cestě napadl divočák fenku krátkosrsté kolie! Dost ji potrhal, musela podstoupit operaci, naštěstí to přežila!
[www.stop-petardam.cz]
podepsáno
Teda volba těžká, asi bych pomuchlala všechny najednou
ňufíky od Elí i od Kordulky

Arnošt dostává každé ráno dentální tyčinku. Ví, že dostane jen jednu denně, přesto to zkouší na každého člena. Syn snídal a byl do jídla tak zabrán (tedy do mobilu), že si nevšimnul, že tyčinku dostává, Takže když dojedl, cca za 10 minut, vyndal tyčinku a nabídnul jí Arnýskovi. V tu chvíli jsem přišla do kuchyně, a než si Arnošt tu tyčinku vzal, otočil se a spiklenecky na mě mrknul. To abych ho nepráskla. Pak honem bafnul po tý tyčce, aby si to náhodou nerozmyslel. Normálně se na tu tyčinku kouká, jako by to bylo to jediný, co ho může udržet při životě, ale v tom pohledu, co po mě hodil, byly všechny lumpárny světa a vítězoslavný pocit, že dokázal tu tyčinku vyloudit hned 2x za sebou. Za ten výkon si jí zasloužil

nemám rada petardy a ohnostroj tak nějak odjakživa
ale co mě letos dost překvapuje a doufám , že i po setmění bude , že moc to u nás nebouchá tak sna to vydrží
U nás už se chvíli střílí je odvenčeno! Na Silvestra jsme doma Mates s tím má trochu problém od jisté doby co odpálili dělobuch kousek od něj utekl manželovi při venčení! Naštěstí jsem byla před domem tak jsem ho zahlédla před brankou byl v šoku! Kdyby na něj nepromluvila utíkal by dál po ulici!
Šamanko, Arnošt je mazanej
a jasně že si ji zasloužil.
S petaradmi a ohňostroji to vypadalo, že letos bude klidněji .... není
.
Mazánci zatím vypadají, že je jim to jedno. Snad to vydrží
.
Ty jsou bóží
Elo, to jsou božani. Takový malý bůžci
.
Retardi, pardon petardy bouchaj, ale Týna je má zatím na háku a nevěnuje tomu pozornost. Když chodíme za humna, tak občas vystřelím slepou z pistole, aby si zvykla na rány. Ten největší binec teprve přijde, tak uvidíme.
Eli, nemají chybu.

Náš zvěřinec reaguje celkem klidně. Ale letos to nějak nesedlo Herculovi. Neklidně pobíhal kolem mne a pomalu mě strkal do postele. Když jsem ulehla, okamžitě se nacpal pod deku a usnul.
Samanko, co zkusil Arnošt, se u nás často opakuje. A třeba i s krmením ráno. A už se psům několkrát povedlo nás ošálit a snídali dvakrát. Tyčinku si zasloužil.
Taku, jak čtu, Týna je připravována na všechno.
Eli,jsou krásní a ta druhá fotka je
,jak koukají,mají takový krásný výraz . 
Čumísci
(výška 360 m.n.m.)
U nás proběhl Silvestr s menšími problémy než v minulých letech. Místní pablbové měli málo munice, a tak přestali s hlučnou produkcí již 20 min.po půlnoci A protože ty lidi z okolí znám, mohu říci, že jsou to ti nejvíce zakomplexovaní spoluobčané. Snad i tímto léčí svoje komplexy. Ale zvířaty tím trpí, psi, kteří nejsou cvičeni, ty určitě. Jsem ráda, že už je Nový rok a to bláznění jsme přečkali.
A náš Bertík slavil, nejspíš, konec roku naposled. Dcera s ním byla 30. 12. na kontrole na psí kardiologii. Žádné povzbuzující zprávy nám nepřinesla. Za měsíc se jeho stav podstatně zhoršil. Tak nakoupila prášky, které jeho obtíže potírají, ale nic zásadního neřeší. Víme, že to není možné. Tak budeme čekat, co přinesou dny nového roku. Pokud má radost ze života, pokusíme se mu jeho dny prodloužit.

Alenko,tak to není dobrá zpráva,je to smutné ale asi se s tím nedá nic dělat.To je jako u lidí,někdy taky není pomoci.