středa 19. června, 05:00 Svátek má Leoš
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Tipy na výlety
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Cestování > Tipy na výlety
Diskutujte! Tipy na to, kam vyrazit ve volných dnech

Autor: Libi
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Kam plánujete letos dovolenou?

Datum: 15.01.2008 23:15

My jsme se letos rozhodli opět pro Slovensko. Tentokrát po to Vysokých tatrách, Oravě bude Dunajská Streda - Bohelov - je to asi 35 km do maďarského Györu, kde jsou termály (další jsou i v Dunajskej Strede, Mederu), ZOO, ... plánujeme, že něco pojezdíme na Slovensku a něco po Maďarsku. Zítra budu platit zálohu na ubytování - vzali jsme to od stejné cestovky jako vloni, byli jsme s ní spokojeni winking smiley

[www.limba.com]

jinak bude opět tábor, pár dní jen tak na blind pravděpodobně opět na Znojemsku, protože jsme tam spoustu míst nestihli navštívit a pár dní určitě zase budeme bloudit Rakouskem - Waldviertel - magická místa, dolmeny, menhiry, aj.

a určitě se objeví i něco dalšího winking smiley

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 15
  • Autor: Dasa

Re: Kam plánujete letos dovolenou?

Datum: 16.01.2008 00:01

Libi v tom Mederu je to krásné - všechno komplet rekonstruované . Ve městě je také solná jeskyně . A výlet do Gyoru stojí za to. Je to nádherné starobylé město. thumbs down

• Autor: Reklama

• Autor: lostris

Datum: 17.01.2008 16:59

holky,Velky Meder,to je Čalovo?jih Slovenska mi nějako uniká.my jezdíme spíš do Tater.

• Autor: Vladana
    Status:

Datum: 17.01.2008 19:06

My jsme se rozhodli využít místní a blízké zdroje tím, že projedem Jizerské hory na kole.

• Autor: Evca
    www.evciny-stra..

Datum: 17.01.2008 19:56

Vlaďka to má ve veršíchthumbs down poraďte,co se rýmuje ke slovu pr...

• Autor: Anavi

Datum: 18.01.2008 10:05

Tak my jsme řešili už letní dovolenou. Já nahlásila, že je mi to jedno, hlavně abych nemusela vařit winking smiley

• Autor: lostris

Datum: 19.01.2008 15:15

Evčo,a co takle slovo pr...nahradit jiným ,téhož významu.že by letos do ři..,to si nedám líbiti a tak šetřím jako das, na Bulharsko bude zas.flower smiley

• Autor: naba

Datum: 19.01.2008 15:25

Jako vždy nikam, ale moc bych si přála Český Krumlov a vůbec jižní čechy.

• Status: expert

Datum: 19.01.2008 15:56

Libi v tom odkazu je, že ubytovatel mluví německy a maďarsky. Tak to bych byla v ......grinning smiley

nabo ....jižní Čechy jsou nádherné thumbs down

My byli loni u Třeboně. Pojezdili jsme to všechno na kolech. Všude jen rovinky a rybníky ! Nádhera, paráda. Fakt jsme byli moc spokojeni.thumbs down

Letos ještě nevím, mě se nikam nechce.

• Autor: Mona

Datum: 19.01.2008 15:58

My také jako vždy nikam. Ale výlet na sraz do Orlických hor nám to vynahradí. winking smiley

• Autor: anny

Datum: 19.01.2008 16:07

tak my si zopakujeme klasicky Chorvátsko.Inak Velký Meder,čili Čalovo,je miesto,kde kde som pravidelne trávila polku prázdnin.Pamätám sa na doby,keď tam vyvrtali ten horúci termálný prameň.Nejakú dobu z neho volne tiekol malý potočik,v zime bol les zasnežený,len okolo potoka sa dvíhala para.Pokial by ste potrebovali nejaký kontakt na ubytovanie v Mederi,možem pomocť. Býva tam moj brácha.

• Autor: Libi

Datum: 19.01.2008 16:43

pro mě němčina tak velký problém není, jen přítel to bude muset nějak zvládnout grinning smiley

u nás není vyloučeno, že se prostě sebereme a na víkend vypadneme někam pryč - to pak spíme třeba 2 noci v autě a to se dá zvládnout winking smiley , takže kdovíkam ještě zavítáme

• Status: expert

Datum: 19.01.2008 16:52

Tak to je pak, Libi, vpohodě. winking smiley

Máte někdo karavan ? A brázdíte Evropu ?

• Autor: Evca
    www.evciny-stra..

Datum: 19.01.2008 18:53

eye popping smiley Lostris,jak víš,kde jsem byla loni???eye popping smiley

• Autor: Libi

Datum: 19.01.2008 19:41

Kofilo, tak to je náš sen - karavan love smiley , ale asi nesplnitelnej sad smiley

chutě cestovat někam za hranice mám hlavně já, přítel je radši tam, kde se domluví, takže upřednostňuje právě Slovensko winking smiley

Podobné příspěvky
Diskuze: Balkon-moje jediná zahrada... Tip na romantickou dovču Cesta do Pacifiku

Vím,že nejsem sama,kdo má jen balkon na uskutečnění své "zelené oázy"...někteří jsou na tom ještě hůř,a mají jen parapety...ale jaké balkony! a jaké p

Autor: BEATRIX - 01.07.2007 20:50
Rubrika: Balkonové květiny - Komentářů: 43

Kupte svým milým pobyt na tomto krásném penzionku v ještě krásnější přírodě. http://www.penzion-klidek.cz/ Na léto je tam bazén, tenisový kurt, kolem

Autor: doa - 19.11.2009 22:30
Rubrika: Tipy na výlety - Komentářů: 1

Ahoj cestovatelé, Pro všechny zájemce o cestování na exotických ostrovech v Pacifiku, jako jsou Fiji, Hawaii, Tonga, Vanuatu nebo Samoa, jsme sepsali

Autor: marklar - 12.02.2011 08:02
Rubrika: Tichomoří - Komentářů: 0
Blog: Kréta aneb jak jsme byli za .. Mistrovství světa 2013 pro v.. Moje pozitivní zkušenosti s ..

My tedy už dovolenou skoro vypustili, ale synek na poslední chvíli vyprovokoval akci, jenže ouha, jeho propadlý pas určil cíl cesty. Musí to být Evrop

Autor: Majka - 13.09.2010 18:04
Rubrika: Řecko - Komentářů: 16

Proinvestováno 26 milionů Eur během půl roku. A výsledek? Zbrusu nová podoba lyžařského velikána Schladmingu! Nová parkovací místa, dokonalejší infra

Autor: rejnok - 29.09.2011 17:50
Rubrika: Rakousko - Komentářů: 0

Ahoj všichni, jsem moc rád, že tu mohu být a podělit se o své zážitky s cestováním. Už jsem projel pár kontinentů a viděl nespočet podivuhodných přír

Autor: eri - 18.10.2011 10:51
Rubrika: Po Evropě - Komentářů: 3
Galerie: Jak vychází slunce na D1 Z panoramatické túry Monastir Sveti Naum v Makedo..
  Jak vychází slunce  na D1
Autor: Soutěž - 06.03.2009 21:36
Rubrika: Cesta - Komentářů: 38
Z panoramatické túry
Autor: carlos - 03.08.2010 15:08
Rubrika: Švýcarsko - Komentářů: 13
Monastir Sveti Naum v Makedonii
Autor: Eva.T - 03.08.2012 21:02
Rubrika: Po Evropě - Komentářů: 5
Adresář: http://cestasnp.sk http://cestujlevne.com http://navylet.net

Nový moderný portál CestaSNP.sk Vám prináša množstvo spôsobov ako zdieľať svoje skúsenosti z hôr, vyjadriť podporu niekomu, kto sa na cestu vydáva, č

Autor: bubali - 29.03.2010 12:17
Rubrika: Co se jinam nehodí - Komentářů: 0

Chtěli byste cestovat? Sháníte informace, inspiraci nebo chcete ušetřit? Podívejte se na stránky www.CestujLevne.com Každý den přinášíme zajímavé tip

Autor: cestujlevne.com - 13.06.2012 20:32
Rubrika: Tipy na výlety - Komentářů: 0

www.navylet.net- Cíl výletu najdeš hned.... Stránky věnované tipům na výlet po Česku a blízkém zahraničí. Informace u každého tipu na výlet - lokali

Autor: Navylet - 20.07.2012 23:26
Rubrika: Tipy na výlety - Komentářů: 0
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Tipy na výlety (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.