![]() |
úterý 19. ledna, 08:51 Svátek má Doubravka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Denivky
Chceš kousek ?
ne ne - děkuji . už nic nesadím ..
Kaaj, já už taky ne.Spíš redukuji
no jo - roky jsou tu a s nimi nemoci . denivek mám asi dvacet druhů a zrovna dnes jsem je musela konví zalít . hadice mi tam nedosáhne. . takže už dost - a pokud do zítra nesprchne- tak napojím hadici ráno na vodovod. tahat už vodu v rukách nebudu .
( Brno, 250m n.m.)
kvete toho ještě docela dost
( Brno, 250m n.m.)
Holky, nádhera.
Iviku, ta fialková, lemovaná tmavě.

Pastva pro oči.
Musím se vypravit na chalupu, co mi tam denivky dělají. Z dědka moc infomací nevytáhnu.
Vladko, Kaaj, já stále redukuju ale nějak se mi to moc nedaří.Máte pevnou vůli.
Od Jáji.
Mate je nadherne,
Me letos vykvetly asi 3 nove poprve, ale vzhledem k opravam domu nestiham fotit. A jinak mam jen ty obyc oranzove. Jo, a pak vlaste jeste jednu tmave cervenou a jednu bilou. ty uz kvetou spolehlive, mam je vedle sebe a moc jim to spolu slusi.
Ráno vypadalo počasí celkem slibně, váhala jsem, jestli se vypravit do Mravína na výstavu denivek. Už jsem tam jednou byla asi před čtyřmi lety. Nakonec jsem vyrazila. Samozřejmě se oteplilo. Dokonce pak začalo i dost svítit sluníčko.Musím říct, že jsem byla docela zklamaná. Z toho, co jsem viděla v květu, možná už je pokročilý čas, nevím, jsem neobjevila nic, co bych šla hledat k prodejním stolům. Kultivary, co měli kdysi, si nevybavuju ale měli tam velké trsy nasázené ve stráňce. Působily monumentálně. Teď mi přišly snad třetinové.Nakonec jsem ani nic nevyfotila.A nekoupila ani jeden květníček, to je co říct.
Možná Berda, jestli to bude vidět jinýma očima a pokud pojede. Skoro bych řekla, že kdyby se daly tady dohromady všechny focené kultivary, klidně by mohla být výstava.
Když už jsem byla na cestách, vyrazila jsem na chalupu. Tam už hodně odkvetlo. Nebo teprve pokvetou.Tak aspoň něco.
( Brno, 250m n.m.)
Ta první je zajímavá, sice můj šálek kávy to není, ale asi jsem ještě takovou neviděla
Ivik, můj taky úplně ne. Měla to být nějaká nižší. Nižší je ale barevně jiná. Tak aspoň, že je nižší.Možná je i víc ve stínu, na slunci by byla třeba barevně výraznější.A ještě jak jsem byla na té výstavě, tak strašně klamou i fotky. Měli tam na prodejních stolech fotku, název kultivaru a pak květníky. Některé bych snad ani pomalu nepoznala. Hlavně žlutá jim šla na fotkách doběla.
( Brno, 250m n.m.)
Přišel mně katalog Lukon Bulbs, je tam denivek hodně, ale ty ceny
A když vím, kolik mají záměn, tak bych si už nic neobjednala
Ale mají obrovský výběr jak v denivkách tak v kosatcích-snad ještě větší