![]() |
úterý 21. března, 04:56 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Miminka a batolata
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
( Brno, 250m n.m.)
Re: Bolení bříška a prdíky u miminek
Běžte už s tím někam
, je to ubohý
Nevím,....maminky si sem choděj pro radu,tak jestli jsou tyhle komentáře potřeba...Ráda si čtu co pomohlo a co ne a dokonce jsem si nechala poradit a Espumisan na prdíky vyzkoušela a opravdu funguje!!!!Za nás super věc!
Přesně,já se nemám koho zeptat,tak jdu pro radu ke kamarádkám a nebo na weby
)
Jinak nám se osvědčily kapičky Espumisan a chodíme na babycvíčo,kde nám paní lektorka ukázala na prdíky cvičení
)
Bojovali jsem s malým asi tři týdny,než jsem se odhodlala a došla koupit kapičky...teď lituji,že jsem ho nechala se trápit tak dlouho...Espumisan kapičky se dávají před kojením a můžu tedy jen doporučit...
Nám ještě pomáhalo vibrovací lehátko...malá v něm byla pěkně schoulená a bříško nebylo napnuté. K tomu kapičky Espumisan před každým kojením a po pár dnech bylo po bolení.
Nám zabíraly kapičky Espumisan, u obou dětí. Dávala jsem pět kapek před každým kojením.
K tomu jsem ještě používala nahřátou plínku na bříško a "tygříka". Zabíralo to perfektně.
Bolení bříška je fakt šílený...ty miminečka si fakt užijou,jen co vykouknou na svět...nás to tedy potrápilo opravdu fest...nasadila jsem mrňouskovi Espumisan... po poradě s paní doktrorkou jsem dávala 10 kapiček pravidelně...Opravdu velké zlepšení jsme zaznamenali asi po týdnu užívání a už jsme dávat nepřestali...je to náš velký pomocník...
Espumisan kapky jsou prostě fajn,mám s nima jen tu nejlepší zkušenost...
To je fakt trapný

nahlásit a ono to zmizne
Na prdíky a bolení bříška se mi nejlíp osvědčil Espumisan.
Kromě toho jsem masírovala bříško podle videa na netu a dávala nahřátou plenku.
Fenyklový čaj jsem pila já, během celého kojení.
Jo jo Espumisan,na něm mi vyrosly obě moje děti,nedovedu si to ani představit,kdyby jsme ho neměli...velký pomocník na prdíky...
Proboha, dámy, moji kluci vyrostli všichni bez Espumisanu a zvládli jsme to. A ujišťuji vás .... just ho budu všude pomlouvat.
Tak asi jste nezažili pořádnou koliku,.....protože věřte mi,že bych radši trpěla za ně,prdelky malý... a když něco prostě pomáhá,proč to nenapsat,aby pomohl Espumisan i někomu jinému.....
Koukám,že fenyklový čaj je v kurzu...ale je to hnus!!!Já jsem koupila ten Espumisan a mohu jen pochválit...dávám jen tyto kapičky a je fakt,že zabírají na jedničku!!!... a taky se hlídám co při kojení jím...