Milí návštěvníci weeku,
představujeme vám naši "adoptivní" dceru Barbru Akamo z Ugandy a jejího bratra Daniela Engadu.
Na myšlenku kolektivní „adopce na dálku“ nás přivedly zkušenosti některých z nás, které už takto podporují děti z nejchudších částí naší planety. Barbru jsme sponzorovali společně celá parta prostřednictvím nadace Bwindi o.s. Nejdříve jsme uhradili první roční školné, přispěli jsme na další základní potřeby její rodiny a na nákup kozy pro chov. Barbra dokončila školní docházku, pořídila si šicí stroj a začala podnikat. Shodou okolností v té době přišel o sponzora její bratr Daniel, tak jsme se rozhodli, že ho společně adoptujeme a budeme tak mít i stále kontakt s Barbrou.
Pokud se vám náš nápad líbí, můžete přispět přímo na účet nějaké sbírky, jak jsou uvedeny na stránkách Bwindi, nebo kontaktujte Majku či Spike.
O tom, že je naše finanční pomoc využitá do poslední koruny pro naše děti jsme se přesvědčili přímo na místě přes Spike, která je v Ugandě navštívila a od té doby se věnuje aktivně propagaci nadace, za čož jsme jí velmi vděční.
Upraveno 4 krát. Naposledy upravil Majka (12.11.2015 21:55)
www.majkaj.webg..
Re: Barbra - adoptivní dcera WEEKu
Upozorňuji na aktualizaci školních výsledků za rok 2010, naše Barbra je na 26. místě ze 119 žáků. Asi bude po mně

noooooooo....tak to je super holčina....dobře jsme vybrali

Hezký děvče
Má hodně šikovných maminek i tatínků, ta jim to tam brzy natře, že budou zírat!
Super nápad se zveřejněním adopce
netuším kterou chytrou hlavičku to napadlo,ale

(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Máme chytrou dceru
snad jí pomůžeme k lepšímu životu, alelespoň o trochu lepšímu než by jí čekal.
Máme šikovnou holčičku
No jo...fakt 26.!!!!

Kdoví, třeba bude chtít na střední. Budou se jí muset hlavní mámy optat.
Pro mne je to dcera "Barborka" , protože mám vnučku téhož jména . Takže i "dceři" přeju co nejlepší život , který se asi hodně málo podobá životu dětí tady u nás. Ale když má dcera Barborka tolik milujících a štědrých maminek a tatínků, tak snad se podaří její život aspoň trošku ulehčit .
www.majkaj.webg..
Málem bych zapomněla přidat obrázek dárku pro rodiče, co přišel z Ugandy od Barborky
Skvělé...
Majko co to je???

www.majkaj.webg..
Frajere, to jsem taky nejdřív tápala, ale jsou to arašídy pražené ve slupce na ohni.