![]() |
neděle 3. prosince, 19:21 Svátek má Svatoslav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahradní povídání
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
pro takové všeobecné povídání
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Výstavy květin-Starkl, Lysá a ostatní...
Jedu zítra do Litoměřic, tak jsem zvědavá, co bude nového. Snad nezmoknu.
Taky jsem si říkala jaké bude počasí. Měla jsem na programu keramické trhy v Berouně.Po čtyřech letech. Počasí přálo, nebylo ani žádné velké horko. Zboží a všeho možného nepřeberné ,možství. I když bych řekla, že naposled bylo víc stánků, asi tři prodejci s takovým docela specifickým zbožim mi chyběli. Možná jsem blbě koukala. Lidí bylo hodně ale tlačenice nebyla.Ještě pár fotek. Uprostřed náměstí je zelená plocha a tam asi pravidelně dělají výstavu větších objektů některých tvůrců. Líbili se mi panáčci a vtipná byla aranž s rybičkami. Na posledním obrázku docela nakupovaný produkt. Drobné kytičky jako zápichy do oranží. Měli v několika barevných škálách. Tohle je z maďarského stánku. Řekla bych, že měli nejzdařilejší.
Jsem zvědavá, jak Iriska zhodnotí Litoměřice.
Byla jsem spokojená, chtěla jsem poléhavý jalovec a ten jsem dostala hned v prvním krámku. Pak jsem si koupila ty obří papriky - semínka, a ještě dvě kyti. Nic mě nezaujalo. Až ke konci jsem narazila na čemeřice a to už jsem neměla korunky
. Tak jsem je aspoň vyfotila
Jste si to užily
, díky za reportáže. Beroun mě mrzel, tam bych vyrazila, místo toho jsem makala na svatebních koláčích pro synovce. Regino, květináče koupilas dobře, líbí se mi. Už i jen na pokuk, vypadá to, že od října bude obnovena u nás keramika, tak nabrat nějakou inspiraci, co skleněné koule - byly? Přálo i počasí.
Irisko, alespoň na pokuk, zas se někdy objeví něco, co se hodí.
Zahrádkáři od nás mají nabídku do Častolovic na podzimní výstavu v říjnu. Moc to tam velké není, ale asi se přihlásím.
Aleno, koule jsem neobjevila. Buď jsem blbě koukala anebo tam nebyly. Postrádala jsem několik stánků. Třeba ty jak dodávají do Bratronic. I když tam teď jejich věci taky nevidím. Už bych ani nic nekupovala ale děti měly pocit, že bych byla snad frustrovaná
, tak nedaly pokoj. Jako inspiračně pro výrobu si myslím, že to vymačkávaný není tak úplně složitý a dává to nějakou strukturu. Je to maďarská provenience.A jen se přihlas, člověk by ze stereotypu jen blbnul.
Pár foto z Lysé, kvalita špatná, foceno mobilem.
Berdo, co je to oranžové na druhé fotce ( vlevo)?
Krásné floxy i Delphinia. Přemýšlím, kolik mi jich už slimáci sežrali, aspoň 4. Oranžovka mi připomněla kohoutek chalcedonský, ale má jiný habitus. To je fajn kytka, ale vyrostla mi trochu nevhod (sama se vyskytla)
Gabčo, vůbec nevím co by to mohlo být.
myslím,že to je klejicha
Tradiční výstava květin Čimelice 2023 se bude konat ve dnech 24. až 27. srpna 2023
- kdo pojede?
Jedu s kamarádkou v sobotu
Máme posekáno, tak taky můžu otevřít bránu
Po ceste z dovolene jsme se vraceli pres Starkla... byla jsem tam po hodne dlouhe dobe a bylo to jeste o dost horsi, nez driv..
Tak jsem rikala manzelovi, ze kdyby me zas nekdy v budoucnu, az pojedeme pres Caslav, napadlo stavovat se tam, at me to pripomene a vymluvi...
Dneska čtu, že po 3 letech obnovili výstavu v Čimelicích, ale končí už v neděli, tak z toho nic nebude