![]() |
neděle 23. března, 12:13 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahradní povídání
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
pro takové všeobecné povídání
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: firma Sieberz
www.majkaj.webg..
Ilono, rozhodně nebrat !
Stévie se dá sehnat i jinde,
bez černý - je to tuším Sambucus nigra Black Beauty ( Gerda ) - je také k dostání i jinde ( méně často ). Loni jsem si ho koupila ve výprodeji v Baumaxu, přišel mne na 70,- Kč.
anička
D.Lechmanová
a.novotná
Zdrávím Vás,
zkušenost mám velmi špatnou,objednala jsem si zboží před 2 měsíci,dnes jsem tam volala velmi arogantně mi zdělili,že zboží nedojde,protože je vyprodané. Takže vám tuto společnost nedoporučuji!!!!!
Pavel Moravčík
Důrazně Vás musím upozornit na podvodné jednání firmy Sieberz !!!!!!!!!!!! Objednal jsem si 3ks jabloní a 2ks ostružin v ceně 1590Kč.Rostliny došli za 14 dní.Po rozbalení zásilky jsem dostal šok. Stromky a stružiny byly polámané,bez vrcholových pupenů (u sloupovitých stromků a ostružin důležitý) listy uschlé.Chtěl jsem rostliny reklamovat,ale dva dny jsem se nemohl dovolat.Rostliny jsem konečně po dovolání reklamoval.Od té doby stále urguji reklamace - firma nemá zájem něco řešit. Od dodáni rostlin - palivového dříví uplynul už měsíc a stále nic. Nyní už přežívá poslední rostlina. Doufám,že se firma Sieberz za mé ukradené peníze pěkně pomněla
Pegy
Zdravím a docela dost mně překvapily reakce na tuto firmu.Jsem rozčarovaná z dlouhé dodací lhůty.Začátkem března jsme udělali objednávku asi za 2000.- ale dodnes nic nepřišlo.Jak jsem si přečetla příspěvky,tak už nemám ani zájem eventuelní dobírku přijímat.
Už jim nevěřím!
vlasta.l.
dobrý den,ráda bych vám popsala také moje zklamání.Na podzim,skoro už mrzlo mi také došlo moje objednané zboží,jednalo se o merunku-panonie.Dneska jsem tam volala ohledně pomoci o zachránění stromku který mi v korunce vůbec nevyrašil,ale spíš zaschl.Zato v kmínku mám sem tam nějaký ten lupen a vedle v zemi vyráží nový prut.Tak jsem tam dneska volala a slušně mně poslali kamsi at´napíšu meil na sieberz.Nic ohledně dotazů jsem nenašla.Ale našla jsem váš případ podobný mému,s tím rozdílem ,že já stromům nerozumím.A nevím jestli to když nechám ty větvičky růst ze země a z kmínku nebudou plané a tudíž k ničemu.Moc bych vás prosila jestli jsem to napsala srozumitelně o radu.Díky Vlasta.