![]() |
čtvrtek 6. února, 17:51 Svátek má Vanda
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Náboženství
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
vše o náboženstvích
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Už jste viděli? Evropa za 17 let - to se Vám nebude líbit
Já tu normálně reaguju jen na fialky a psiska, teď mi to ale nedá.
Mně se tenhle spot tedy vůbec nelíbí, přetrpěla jsem ho celý a nevím, která "organizace" ho vyrobila (katolíci, "rasisti"???), ale je to blbost. A trapnej je i ten přídavek od překladatele.
Elelko, ani mně ne
, již jsem se k tomu videu vyjádřila v jiné diskuzi.
je to trapný a nejhorší je, že se to tváří "vědecky"

V tom má prsty určitě nějakej Amík. Voni tu nenávist k arabskému světu snad cíleně pěstujou nebo co

Já mám tiež pár výhrad.
1,Pri stálej porodnosti 2,11 možno zachránime svoju kultúru,ale zničíme svet. Prírodné zdroje nie sú nevyčerpatelné.
2, Celá problematika je oklieštená na najjednoduchšie "demografické inžinierstvo". Myslím,že skutočnost je ďaleko komplikovanejšia,ovplyvňujú ju faktory,ktoré tu vobec neboli brané v úvahu.
3,Citácie mi pripadali vytrhnuté z kontextu,neboli uvedené žiadne zdroje,z ktorých boli uvádzané čísla čerpané.
No,ale ako agitka,vyzývajúca nás k plodenia a množeniu sa-celkom uchádzajúce.
Anny, taky mi to připadá jako milujte se a množte se
a mám před očima nádhernýho malovanýho čertíka (.. a perte se a žerte se) z Hofmanova kresleného filmu STVOŘENÍ SVĚTA

Jinak naprosto vo ničem
[url]
;feature=related[/url]www.bmprofit.cz
Šovinismus všeho druhu a náboženská i jiná nesnášenlivost se mi protiví a tyhle katastrofické scénáře a primitivní vyvolávání nenávisti může působit zas jen na primitivy. Na druhé straně primitivů je spousta a je jedno kterou vírou jsou zblbnutí. I ateismus je víra. Víra v to, že bůh není. Ony všechny tyhle předpovědi získávané z prostých lineárních trendů jsou obecně vzato děsná hovadina. Je to stejné jak, když kdosi v předminulém století "předpověděl", že vlivem houstnoucí dopravy budou londýnské ulice pokryty v roce 2000 sedmimetrovou vrstvou koňských kobližků. Nějak mu to nevyšlo.
Vzít průměrnou porodnost a násobit je ještě primitivnější než počítat koňské kobližky na ulicích za sto let.
Takže se Evropy za 17 let nebojím.
Amen