pondělí 2. prosince, 08:32 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Chorvatsko
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Podělte se se svými přáteli o zážitky z cestování, a nebo naopak získejte cenné rady před vaší cestou!
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Ubytování v Chorvatsku
no, my přemýšlíme o Pisaku (kousek od Omiše). Nevíte o tom někdo něco?
Jinak moc hezky je v Promoštenu a okolí :-)
pri vybavovaní tohoročnej dovolenky som narazila na nové stránky vyhladávačov pobytu,tak ich sem vložím
[www.adriadatabanka.com]
[www.adriatica.net]
A moje obľúbené,ideálne pre beznádejných romantikov a introvertov
[www.touristagency-lori.hr]
www.majkaj.webg..
Majko,hodila jsem si do googlu Mráz-Přikryl a našlo mi:
První mráz přikryl jezero v Bradavicích svým ledovým příkrovem
Jan Krobot
Mimice - vhodné pro rodiny s dětmi, jinak tam chcíp pes, takže pro mládež, která se chce bavit, bych to rozhodně nedoporučila. Poprvé jsme se tam jeli podívat s ještě ne manželem jen tak na návštěvu, když tam byl na dovče brácha. Byli jsme svobodní a mě to místo připadalo naprosto šílený...! Když se nám narodilo mimčo, tak jsme tam vyrazili a druhý rok nato znovu, do stejného místa. Jo, pohled na věc se mění!
Kikísek
Ubytování v Chorvatsku
Já všem doporučuji Bašku na ostrově Krk. Krásné malebné městečko,ochotní lidé,spoustu krásných hotelů a apartmánů. V hotelu Corinthia si určitě přijdou na své milovníci snídaní na vidličku (párečky,klobásky,omeletky,smaž.vajíčka ale i zelenina,müslli,buchty,housky,marmelády,nutely,máslo,sýr,šunka,saláty,zákusky,apod.) a vynikající večeře v podobě těstovin,ryb,omáček,karbanátků,řízečků,hranolek,brambor.kaše,rýže,hovězí,vepřové,kuřecí,jehněčí,plody moře,ke všemu zeleninové a těstovinové saláty a různá dušená zelenina (hrášek,mrkev,kukuřice...) a úžasné zákusky - pudinky,ořechové dortíčky,ovocné dortíčky s želé,zmrzlina,prostě na cokoli si vzpomenete. Mimo to jsou tam vždycky k večeři dva druhy jídel pro vegetariány. Pití k večeři si musíte koupit,ale je velký výběr a k snídani klasicky kakao,káva (latté,kapučíno...),mléko,různé druhy čajů a opravdu vynikající ovocné džusy (ne takový ty barevný,který vypadají jako vylouhovaný Bonpari,který mají všude jinde,prostě klasicky vynikající pomerančový,jablečný a grepový).
PROSTĚ TO MŮŽU VŠEM DOPORUČIT - úžasná pláž (2 km) a hlavně čistá,denně na ní chodí lidé prodávající kukuřici,blízko k hospůdkám na osvěžení a zmrzlině,jsou tam tobogány,sprchy (1 KN),záchody,skákadla do vody (cca 7 m),nádherná voda a když se vám poštěstí jsou i obrovský vlny. Do Bašky jezdím již pátým rokem a zatím se mi tam vždy líbilo... Oproti tomu Njivice...
www.majkaj.webg..
Já jezdím na loď, která startuje v Trogiru. A pak ještě pár dní ve vesničce Svatý Juraj v soukromí. Oboje bezva. Věra
Spike,to jazdíte na jachtu? Plachetnicu? Prenajímate aj kapitána?
Pomozte obohatit fotogalerii na serveru [www.best-last-minute.cz]
Každý měsíc losují jednoho z aktivních uživatelů, který následně získá atraktivní ceny.
Snaží se vybudovat zajímavou cestovatelskou komunitu,
a rozvinout diskusi o cestování. To všechno proto aby lidé věděli
kam za krásnými místy, na co si kde mají dávat pozor a co je může v dané zemi potkat.