![]() |
neděle 16. února, 03:29 Svátek má Ljuba
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Příroda a květena
Diskutujte!
Vše o přírodě kolem nás. Kytičky, parky a další..
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Toulání se za humny
Část připravovaného menu a závěrečný diplom.
Pečená foie fras s kaparovým pyré a hruškou.Srnčí hřbet pečený s kaštanovým pyré. Dýňový cheesecake.
Doufám, že tímhle zážitkové dárky skončily.Radši bych byla jeden den zahradníkem u Austina.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Po tom seskoku toužím ja a stále nic 😣
Jájo , napiš Ježíškovi

Jajo, jaký máš v představě? Sólo nebo tandem?
S mladým jsme už přemýšleli o pomstě mladé. Napadl mě být na den ošetřovatelem v ZOO. Nejlépe pavilon plazů a hmyzu.Snad už to taky existuje.
Iviku, buď ráda a nebrblej, parádní dádek
.. já jsem mimo jiné koupila dědovi, na jeho přání menší keramický hrnek na kafe, ... dodnes jsem ho nenašla 
Po seskoku padákem netoužím, museli by mě vyhodit násilím. Já bych se chtěla proletět vrtulníkem, ale zatím jsem nenašla odvahu, ikdyž mi to bylo mockrát nabízeno. Radši se stále držím při zemi
Kordul , pleteš si Ivika s Reginou - ne ?
vyhlídkové lety jsou tady celou sezonu - i vrtulníky. až mi to jde na nervy - pořád nad hlavou letadla . aněkteré staré šunky , vyje to jako by už měly spadnout .
......nojo, já už blbnu , Regi sory , připravila bych Tě o diplom
Kordulko, přežila bych tu ztrátu.
Nebyla to zase až taková hrůza. Ale začíná se ve čtyři odpoledne a konec byl po deváté. Chodů bylo pět plus ten moučník a ke konci už se pletlo, jaký základ, kam co dát. A to jsem prakticky nepila žádný alkohol. 
V pátek jsme se probudili do bílého rána, ale odlpoledne už sníh zůstával jen na místech, kam se sluníčko nepodívalo.
( Brno, 250m n.m.)
Vrtulník je senzační, tandemový skok také, když je dobrý "spoluskokan", což já měla
, ještě lepší je větroň-to lítám s kamarádem ve Vrchlabí-je tam nádherné okolí, balón je pro mě nuda. Miluji adrenalin
, takže stíhačka pro mě byla vrchol-rodinný kamarád byl vojenský letec a já měla tu možnost let absolvovat jako puberťačka
neodolám a pochlubím se dalším výletem, jak jinak než do Jizerek. Sluníčko zašlo v průběu focení, fakt jsem to stihla na poslední chvíli, ta poslední fotka je poslední paprsek sluníčka.
- na Paličníku si asi Maruška něco zapomněla
- pod bukem je vidět Bukovec nad Jizerkou, vzadu Krkonoše
- Věrko, taky jsem se schovávala do stínu stromu
- vyhlídka na zamlžené Frýdlantsko, konkrétně Bílý Potok
- v dálce Stóg Izerski
Hano, krásný výlet, podařený fotky.
A bandasce to tam moc sluší.