![]() |
neděle 23. března, 12:11 Svátek má Ivona
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Interiérový design
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: schody - podkroví
Stahovací schody máme na půdu, "normální", ale na stropě je přes ně udělaný poklop z bílého lamina. Překryje nevábný kryt schodů, netáhne a splývá se stropem, je na zámeček. První otevřeme poklop, pak kryt se schůdky a stáhneme je dolů.
Manžel to určitě ještě zateploval kolem původního poklopu se schůdky.
( Brno, 250m n.m.)
Nedalo mně to, abych to sem nedala. Na Novinkách ukazovali zase jeden dům s těmi jejich kecy o moderně ap. Zaujalo mě tam desainové schodiště, které je sice krásné na pohled, ale nebezpečné na užívání. Nechápu totiž, jak mohou propagovat něco takového. Vždyť by ten dům kvůli tomu neměl být ani zkolaudovaný [media.novinky.cz]
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
ivik, tak po takových schodech já bych musela po čtyřech. Já mám ze schodů fobii a tohle bych nedala, ale výtvarně jsou božské. Představte si na nich dvouleté dítě
( Brno, 250m n.m.)
Nebo starou bábu, dědka
Můj manžel bytam nevkročil, výšky mu nedělají dobře a toto schodiště by nedal

A jeste bez zabradli.Br..... My mame naplanovany vsude hezky rovny schody, aby na nich v nouzi nejvyssi mohl pekne fungovat nejaky schodolez.
( Brno, 250m n.m.)
Tak to já naplánovala bez schodů, přízemní, takže ještě za ně ušetřím
To bysme se nevesli.
( Brno, 250m n.m.)
Budeme mít zastavěnou plochu bez garáže přes 200m2, to byste se nevešli?
Ale jste mladí, vy ještě můžete běhat po schodech, je to zdravé

Iviku, fakt, ze nevesli.
Ahojte, chtěla jsem se zeptat na nějaký Váš typ nebo radu, jaké schodiště dát na půdu, mělo by zabírat co nejméně místa, být bezpečné, ale né teda zasouvací, ale normálěn na pevno a taky, aby vypadalo nějak příjemně a hodilo se do moderního domu. Právě chceme udělat v podkroví pokoje dětem nebo si tam udělat my ložnici s pracovnou.
Ono je docela těžké radit třeba zrovna v tom vzhledu toho schodiště, protože každému se líbí něco jiného
Třeba nevím zda se ti líbí něco jako je na Empate hned ten druhý typ? Mi se třeba takové hrozně líbí a příjde mi, že to ani nezabere tolik místa a hlavně ten vzhled to je krása
Plus musím pochválit za super nápad si udělat ložnici nebo pokoje dětem v podkroví 
Ahoj osobně si také myslím, že je celkem těžké radit, protože každý máme jiný vkus. My jsme s manželem měli problem i sami a to jsme si mysleli jak se dokažeme na všm domluvit. Nakonec jsme se kompromisně domluvili, ale já i manžel jsme museli z našich představ trochu ustoupit. Potřebovali jsme schodiště na půdu a využili jsme firmu eko-domov.cz, kde jsme vytvořili pokoj pro návštěvy. Použili jsme sem tedy půdní schodiště.