![]() |
úterý 22. dubna, 23:55 Svátek má Evžénie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Interiérový design
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.majkaj.webg..
Re: Originální sedací vaky a pytle (pro děti i dospělé)
Jendo, oceňuji, že se nesnažíš jak jiní vpašovat reklamu jako běžný uživatel. proto jsem se na web šla skutečně podívat. Osobně nejsem zastáncem tohoto typu zařízení v bytě, ale proti gustu. Každopádně výrobky vypadají kvalitně a až na pár výjimek mě estaticky přijdou docel ok. Ovšem cena je na mě hodně vysoká. Zaujala mě třeba ta zvířata, do nějakého rodičovského centa nebo školky si to umím dost dobře představit, ale ty peníze bych za to asi nedala.
My jsme kdysi klukovi pytel koupili a vali se na pude. Kluk se nejradeji vali v posteli nebo drepi u compu. Ten pytel tam akorat prekazel.
Tot moje zkusenost.
Moc děkuji za reakce. Ano vím, že tyto pytle nejsou nejlevnější, ale jedná se většinou o originální a ručně vyráběny výrobky přímo v ČR, proto ta cena. Zkusili jsme dát 20% slevu, ale asi je to pořád málo a více slevit z ceny nemůžeme, tak hledáme, kde může být chyba
Je škoda, že pytle vyráběny v Číně, které se prodávají za cca 1 000 Kč chtěji lidé raději, než kvalitní pytle a pak se někde válejí a nikdo je nevyužívá. (Dovolil jsem si tipnout, že uživatel Didi měl nějaký levnější pytel, protože na těchto se sedí opravdu moc příjemně a nedovedu si představit, že by ho někdo "vyhodil" na půdu
)
www.majkaj.webg..
Mezi námi, každý druhý dítě po něčom takovým touží, a pak to v těch malých bytech začne překážet. Ale umím si představit, že někde najde uplatnění. U mě to bohužel nebude, promiň
Vždy se mi to jevilo a jeví jako zbytečnost. Ale možná to někdo i upotřebí
ty pytle jsou zbytečnost
, kamarádka ho taky musela mít a teď neví co s ním, seděla v něm asi 3x
a to ho kupovala za podstatně nižší cenu
, no ještě, že nevyhodila víc peněz 
Každý má na to jiný názor, ovšem pokud jste si nevyzkoušel konkrétně tento výrobek a nebo nějaký obdobné kvality, tak těžko soudit. Každopádně děkuji za zpětnou vazbu
Mladší hloka ten pytel má. Slouží na odkládání oblečení
Manzel koupil takovy podobny nebo mozna ten samy, jak je na tom prvnim obrazku, s tim paskem, co se da ruzne nastavit. Ten pytel muze byt i venku. Levny rozhodne nebyl, neb manzel ze zasady neumi kupovat levne veci a neporadil se se mnou.
Mozna ho nekdy jeste vyuzijem na zahrade nebo u bazenu, nevim, snad mu jeste dam sanci.
[www.google.de]
www.majkaj.webg..
Didi, tak ten se mi líbí, ale taky nevím, jestli bych ho uplatnila, Na verandě by nebyl špatnej. A klidně i dva. Ovšem není to na naše starý kosti, kdo se z toho má zvedat
Nebo v pokoji puboše, proč ne. Ale chce to dostatek prostoru.
No prave, nechtela jsem se ztrapnit, ale mas pravdu!
Děkuji všem za zpětnou vazbu
My teď máme doma tohle prasátko, možná se vám to někomu bude zdát trošku extravagantní, ale co, barva je opravdu taková, jako na obrázku a je to neuvěřitelně pohodlné

No teda to je obrovské prase!!!!
kde jste takovou příšeru sehnali? Něco podobného bych mohla sehnat našim jako fórek