neděle 10. listopadu, 20:20 Svátek má Evžen
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Užitková zahrada
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: jahody
Missi mám tři druhy ranných Daroyral, Elsantu a Salsu..Ta salsa jednoznačně zraje jako první..byť u ní někde píšou, že je poloranná..záleží asi na podmínkách..Pak ještě mám tradiční polorannou Karmenu..ta nikdy nezklame, tu mám už poněkolikáté. Loni když jsem dávala nové jahody, tak jsem vzala na zkoušku Daroyal a v pohodě..dobrá.
danypv.rajce.id..
Jájo dobrý
letos budu mít poprvé stále plodící, tak jsem zvědavá
Včera jsem slupla první krásně červenou naši obvyklou, kterou máme už moc moc let
první jahohy jsem měla už minulý týden, teď je objevili kosáci, tak sbírám jen ožraný stopky.Ale ostatní taky teprve kvetou. Odrůdu nevím, ale jsou , když teda jsou
Nám taky první červený jahody doma na zahradě sežrali kosáci ,máme ještě na chatě, tak to uvidím zítra,jestli i tam
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Jahody??? Na ty si počkám, musela bych poslat Marušku:-)
já mám enom "Maruščiny "
Jdu dělat džem z jahod. Byla jsem včera na jahodách tady [www.jahodyodhoudy.cz]
Cena dobrá - 35 za kilo.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Já už snědla dvě doma na zahradě a dnes bude třetí, děti tu nemám tak si zamlsám:-)
já sebrala mísu, pytlíky jsou v mrazáku a právě si dávám jahody se šlehačkou ...to miluju
( Brno, 250m n.m.)
Já dnes také sbírala, takže jsem si dala svou oblábenou večeři: Rozmačkané jahody s trochou mlékaa bílého jogurtu jemně přisladit a k tomu krajíc čerstvého chleba
mamka má taky ráda jogurt s chlebem
Já mám asi nejradši jahody jen tak, čertsvé rovnou z keříčku.
A pak se těším celý rok na knedlíky s jahodami (plátky kynutých knedlíků, politých rozmačkanými jahodami s cukrem, tvaroh, zakysanka), no a jahody na nějaké buchtě zalité želé.
Džemy mám hlavně na palačinky nebo do bílého jogurtu. Vnučky jiný džem na palačinky odmítají.
Nevíte kde v Brně levně sehnat sladké jahody?
Třeba tady [www.jahodarny.cz]
Také jsem těď živa na jahodách..nejdříve pojím hafo už při trhání a pak to jistí mísa se zakysankou, nebo šlehačkou.. Každej den je košík..