pondělí 2. prosince, 08:45 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Koupelna
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
https://eu.zone..
Re: Jaký nábytek do koupelny???
Tady myslím někdo neumí gůůůůglit , ale zkus :
[www.intedoor.cz]
www.majkaj.webg..
Carlosi, myslím, že záměr bude zcela jiný
https://eu.zone..
no počkáme si co z toho vzejde
Mám ikeácký.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
V tomhlr bude něco jinýho
Myslíš, že vzápětí přiletí objevný příspěvek, že narazila na skvělé koupelnové stránky?
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Tak nějak a to bude vychvalování a jásání nad cenou !!!!
(Helča)
Já jsem si nábytek do koupelny nechala udělat od truhláře. Jen dvířka objednával, aby byla komplet zalisována. Napasuje ti to na koupelnu a vypadá to přesně tak jak chceš. Máme takhle na míru všechnen nábytek a můžu jen doporučit...vychází to srovnatelně se sestavami z růstných marketů
(Helča)
jéé teď koukám, že to bude zase jenom "skrytá" reklama škoda písmenek
Nějak nechápu, chtěla jsem jen znát vaše kladné zkušenosti, ale tak děkuji za rady.. :-(
To víš, všichni v tom vidí spam. Rád bych poradil, ale na nic zajímavého jsme taky nikde nenarazili a tak máme v naší koupelně taky klasiku z IKEA - jinak bych si asi fakt nechal vyrobit jestli chceš něco zajímavého a originálního.
Dobrý den zkuste se podívat na tuto stránku [www]. mt-nabytek.cz/433-koupelnovy-nabytek/ mají tam moc hezký nábytek a myslím, že celkem neobyčejný. Tak se třeba bude líbít.
My jsme si s manželkou před rokem zařizovali byt a potřebovali jsme také nábytek do koupelny. Nakonec jsme narazili na firmu [www.interiery-jiricny.cz], která nám udělala i návrh koupelny, jak to tam bude vypadat. Byli jsme s ní velice spokojení. :-)
Kdyby vám někomu ležely doma ladem tyhle ikeácké schůdky, ale v té světlejší hnědé, co Ikea vyráběla předtím, tak je beru