![]() |
neděle 1. října, 01:01 Svátek má Igor
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Internet a PC
hodnocení: 3.30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Co vám dal, co vám vzal
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
https://eu.zone..
Re: Jak jste objevili Week?
expert, tak akorát na teplou vodu ...... ale je tu fajn, tož kde bych jinde rajzoval

P.S. osazensvo opačného pohlaví mě víc vyhovuje, o fotbale si dlouho povídat nemusím

Děkuji za přivítání.Věřím,že se mi mezi vámi bude líbit a že mezi vás brzy zapadnu.Už teď jsem na Weku získala dost informací.Dřív jsem byla barbar a každou kytičku jsem umořila nebo raději někomu podarovala,ale před 3 roky jsme koupili baráček se zahrádkou a já se pomalu začala stávat zahradnicí
.Postupem času mě to tak chytlo,že teď jak můžu rýpu se v hlíně(nejen na zahrádce),takže se mé okolí dost diví
.Ještě nemám tak pěknou zahrádku jako vy,ale časem se k tomu snad také dopracuju.
Ivko, vítej mezi potrhlé kytičkářky a nejen mezi ně

I já vítám nové....doufám, že se vám tu bude líbit.

zdravím všechny nadšence kytiček......tady se poblázníte ještě víc....budete litovat, že jste sem nakoukli

irisko: Jak jako... budete litovat!!! ????

Já už sem nakukuju delší dobu,ale jen jsem četla.Jak už jsem zmiňovala,získala jsem díky vám spoustu zajímavých informací a rad.Ale také jsem díky tomu zjistila,že je spousta kytí,které se mi líbí a musím je nutně mít
.
... tak s tímhle tady zápasíme všichni
Anavi....samozřejmě myšleno kladně

(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Tahám pro nováčky

Šmejdím na těchto stránkách už dost dlouho. Hledala jsem něco o kytičkách a dostala jsem se až sem. A zůstávám
.Zdejší diskuse nejsou škrobené, přijdou mě jaksi lidské. Jsou zde lidi, kteří rádi poradí. Ono něco jiného je vždycky teorie a něco jiného pak praxe... A kdo má hodně zájmů a chce všecičko stihnout, tak jako já, tak hledá radu u zkušených. Takže ahoj vespolek
Vítej tu
Arturko...ahoj.
Arturko vítej