pondělí 2. prosince, 12:18 Svátek má Blanka
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Náboženství
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
vše o náboženstvích
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(Věrka)
Re: Myty..
Kerio co to je ???
Když na odkaz kliknu (zkoušeno několikrát), tak mě to vyhodí komplet z netu. I se všemi ostatními adresami, na kterých zrovna jsem.
Kofilo...tak to teda neviem...
.- mne to otvori odkaz normalne bez problemov..aj po stranke sa preklikam kde chcem...
- UF, bohvie ...zase nieco medzi nebom a zemnou ..
- vlastne skor v nejakych zahadnych nastaveniach, asi.... ..v tom vsak neporadim
Další zajímavý odkaz, Keria, díky ti .
Mně to funguje bez problémů, to bude zřejmě zas ňákej zašitej mýtus v tom pokliknutí, Kofilo.
(Věrka)
No já valila očiska přesně takhle , když mi to všecko zmizlo !
www.evciny-stra..
Ahoj,stránky myty jsou zajímavé,je ta toho fakt moc.Náboženství je fajn,pokud tě neomezuje
a jak víš,každý náboženství má nějaký zákazy,nejpřitelnější je snad budhismus.Ve finále je jedno ve kterýho boha věříš,můžeš si i nějakýho vymyslet sama v sobě,to že v něco,někoho věříš,je to kouzlo,který ti dává sílu.Ne nadarmo se říká,že víra tvá tě uzdraví a něco na tom je.
Už staří keltové uctívali svoje bohy,chovali dobytek,zbírali byliny,uměli léčit tělo i duši a byli velice vzdělaní,třeba jak postavili menhiry.
Dneska je bohužel blbá doba,lidi jsou na sebe zlí,závitiví,ženou se za materialismem,neuměj naslouchat svému tělu,srdci.
A je to škoda.Platí pravidlo,že pokud něco moc a moc chceš,tak to nemáš a ani mít nebudeš,ale ve chvíli kdy to začneš potřebovat,přijde to samo.Ne nadarmo se říká Miluj svého nepřítele a pokud někoho,kdo tě zrovna naštve a ty mu to oplatíš úsměvem a láskou,nerozhodí tě a nikdo na tebe nemůzě.Nejlepší obrana proti zlu,je skutečně láska.Mrkni se na téma esoterika,možná tě to zaujme.Dej si pozor na skupinky lidí,kteří ti budou chtít vnucovat svoje názory,myšlenky,Manipulovat s lidmi pomocí psychologie a myšlenek není žádná věda.Tyhle skupinky lidí uměj člověka totálně zblbnout a tím mu seberou možnost být sám sebou,mít svůj názor na věc,berou svobodu.Opatrujte se lidičkypa pa
(Jan Kunc)
Mě už méně.
www.majkaj.webg..
Honzo, jestli tě to uklidní, někdy to je i vysvobození