sobota 18. ledna, 17:44 Svátek má Vladislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domovní krása
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Chrličům a zvláštní kráse fasád jsem propadla už před lety. Chodím městy a dívám se hlavně vzhůru. Soška, reliéf, štuky, staré i zrenovované fasády domů, to vše přitahuje můj pohled. Jsou to věci vkusné i méně vkusné, ale mým cílem není býti Arbiter Elegantiarum, chci se jen ...dívat...Takže, nechcete se podělit?:)
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Procházka Brnem
Morgan, ty patriotko, koukej z toho Brna udělat víc měst, sic ti sem nedám ani kubistický okap!
Až do Brna se kvůli fasádním úlovkům vláčet nemůžeme..
www.majkaj.webg..
Takové parádní snímky ovšem nemám, avšak slibuji se zaměřit. Prostě ke klikám pro Otázku, zříceninám pro Libi, kapličkám a křížům pro Kerii, zařazuji na seznam ještě sochařské výstupky na tváři domů a dómů pro tebe. (Mezi námi.. myslím, že Otázka se taky chytne - počkej, zaloví v archivu a to bude štuku, že budeme všichni mrkat na drát.) Teda na výzdobu.
Akorát si nejsem jistá, jak dlouho ode dneška budeme procházet jednu ulici.
Morgan, skvělý nápad. . Jen ten brnocentrismus mi trochu vadí, když budem v této rubrice zakládat nové diskuze pro další lokality, budeme mít fasády roztříštěné . Vím, každý máme ten svůj nejmilejší pupík světa, já jsem třeba mostcentrista, ale tam těchto pokladů zůstalo pramálo, tak chodím lovit do sousedních revírů... zkrátím to, přimlouvala bych se za nějaký všeobjímající domovněkrásný název diskuze
Morgan..paráda...a díky..Já se už Brnem jen tak netoulala pěkně dlouho..poslední dobou jen prolétnu
Také se přimlouvám o upřesnění ...
Anonymní návštěvník
Anonymní návštěvník
www.evciny-stra..
Re: Domovní krása aneb fasády, chrliče a jiné zajímavosti kolem domů
www.evciny-stra..
Anonymní návštěvník
Za sebe hlasuji pro tuhle diskuzi jako "fasádní", kašnám či sochám se dá založit zase další.
Do fasád by se čítala veškerá jejich výzdoba, tedy i domovní znamení, zahrnula bych tam i sochy umístěné přímo na stavbách.
Nevím, za jak dlouho se tu objeví další Brno.. nepřijde mi to optimální, Ladi. Viz, co píše Otázka výše. Každé vesničce zakládat procházku? Nebo co když máš zajímavý snímek, u něhož třebas přesně nevíš, kde byl pořízen?
Anonymní návštěvník