![]() |
úterý 28. listopadu, 17:34 Svátek má René
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Indie
Posílejte fotografie!
Podělte se se svými přáteli o zážitky z cestování, a nebo naopak získejte cenné rady před caší cestou!
Fotogalerie
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Indové
Muže ve svatostáncích jsem vždy požádala o svolení a vždy jsem ho dostala.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
www.majkaj.webg..
Ten fešák na fotce s námi strávil několik dní jako náš řidič. Prý má doma 7-měsíčního syna.
I v běžném chování je to znát. K rikšákům se ti z vyšší kasty chovali dost hnusně. Dávali jim patřičně najevo, že jsou výš.
Ono je tam všechno dost jiné a pro nás nepochopitelné. Např. hrozně uznávají svoji obdobu Holywoodu, mají Bollywood. A jak jsem slyšela, tak jejich hercům, co se bohatství i popularity týká, nesahají nám známé hvězdy ani po kotníky. Ale zas pod dojmem západních filmů jsme pro ně šmahem všechny lehké holky, co skočí do postele rády a s každým... Snad ani moc nechci vědět, co si o nás většina Indů myslí. Když už tam běloška přijede, tak se dle jejich měřítek chová úplně jinak, než jejich ženy. A co nám říkala průvodkyně, tak prý nezná smíšené manželství bílé ženy s Indem, které by vydrželo.
To dítě v zelené čepici má ruce dobité od práce, nebo je to opatlané od cukroví?