sobota 21. září, 02:52 Svátek má Matouš
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.samokecna.e..
Re: Blogy o vaření
Mrknete sem na tuto stranku, je tam toho o vareni hodne
[www.chicago-cz.com]
Re: Blogy o vaření
www.samokecna.e..
Re: Blogy o vaření
Dneska jsem nasel tuto stranku
[www.elle.cz]
Re: Blogy o vaření
kopíruje jídla z nejvyhlášeněšícj pražských restaurací
[www.menudomu.cz]
Re: Blogy o vaření
díky za tipy, to se kouknu co tam mají dobrého
Re: Blogy o vaření
[ekucharka.net]
U všeho jsou videa, takže ukládám, protože to určitě taky využiju.
Re: Blogy o vaření
Já som nakukovala k evelíne na FB a našla som toto: [tana-catering.blogspot.cz]
už ju mám v oblúbených . Piekla som toto [www.tana-catering.blogspot.cz] a až nato, že je to kalorické, tak to nemá chybu!
Re: Blogy o vaření
Anny ten koláč je luxusní akorát na můj vkus moc pracný
Re: Blogy o vaření
[blog.veruska.cz]
tohle je zas můj oblíbený blog
Pekla jsem toto např. a akorát jsem dala do koláčové formy...
[blog.veruska.cz]
Re: Blogy o vaření
Sue , to sa ti len zdá. Fakt to nie je nič zložitého, pokial zvládneš kynuté cesto, tak to nemožeš zkaziť.
Re: Blogy o vaření
Tedy Anní, tos vybrala pěkně
To by šlo zkusit i na slano. Anninko, chutnala jsi to těsto? Je dost sladké nebo ne. Podle receptu mi přijde, že tak sladké nebude (případně se může dát cukru ještě míň) a náplně ze sýrů a nebo z masa, uzenin, špenát atd.
ASi to zkusím.
Re: Blogy o vaření
Anny kynuté těsto zvládne pekárna, takže tam by problém nebyl, spíš v moji zručnosti pak dál...
Re: Blogy o vaření
Heli dělala jsem to přesně podle receptu. Ten krém je dost sladký , já mu ještě pomohla hojnou dávkou čokolády, co mi zbyla z vánoční kolekce. Krému jsem měla moc a tak jsem dala vrstvu krému na spodek a až do toho kládla ty nakrájené šneky .
A ještě jsem po upečení potřela povrch javorový sirupem (prezent z Kanady, tohle je jeho jediné využití)- což taky zvyšuje sladkost.
Re: Blogy o vaření
Anní, já myslela jen těsto, jestli jsi ho nechutnala, jak je s těmi 5 dkg cukru sladký. Nemyslela jsem celý výrobek.
Sonduju, kdybych tam chtěla zkusit dát tu slanou náplň, aby se to netlouklo.
Re: Blogy o vaření
Tak to jsem nezkoušela. Pouze hotový výrobek a ten byl superžravý