![]() |
čtvrtek 28. září, 19:17 Svátek má Václav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Vzkazy pro adminy
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete na weeku něco změnit nebo vylepšit?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Admine náš...
trixi, dík za nakopnutí :-), to je vedrem :-)
Admine, ano týká se to u soukromých zpráv,
u jejich odesílání , tak lidičky vyjádřete se k tomu , nebo nebudete stálě vědět , co jste poslali za zprávu. Mám dojem ,že u spousty lidí ani se neví , ani o co jde. 
Ale víme, už jsme si za ta léta tak nějak zvyjkli. Nebo alespoň já, pro jistotu odpovídám okamžitě, někdy i několikrát :-)
A pamatuješ si co jsi mě 1.6. psala jak jsem se dotazoval??

Ne, nepamatuju, ale já mám sz plný letitých zpráv a odpovědi by se mi tam nevešly :-)
No to je právě to, že se zpráva nepamatuje po čase, jinde na webu se dají i soukromé zprávy jak příchozí ,tak odchozí osobně smazávat.
Mě by teda také vyhovovalo trvalé nastavení, že se odeslaná zpráva uloží.
Občas zapomenu, příjemce mi něco odpoví a já už netuším, co a jak jsem vlastně napsala
Já si to teda zaklikávám, ale občas člověk zapomene a pak mě to mrzí.
ocenila bych, kdyby bylo uložení SZ předem zakliknuto a já to podle potřeby zrušila
Také, pokud je to možné .
Ted jsem to vyzkoušel a odeslal zprávu, jak sobě ,tak cizí osobě. no navýšil se mě počet u mě jako obdržených, zprávu jsem do svého emailu obdržel , ale u odeslaných je počet nezměněn, a odeslaná zpráva se mě neuložila.
Františku a zkoušel jsi poslat novou nebo jsi odpovídal na nějakou starší?
Děkujeme, funguje to
posílal jsem dotaz ted Madlence , a zprávu sobě .neodpovídal jsem na zprávu, a nic no jdu to zkusit ještě jednou , teed se trefím dotazem tedy kordule.
nebo to funfuje jenom když odpovídám na zprávu ???