![]() |
pátek 9. června, 05:46 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Rododendron
začínají nakvétat, je to paráda, užívala jsem si pohodu se sousedem, a říkala si, jakpak děda dopadl u doktora, jen aby nezavolal, že má jet /abych ho zavezla / do nemocnice na ultrazvuk a v tom telefon.........zatím se neozval
Kordulko, se sousedem předpokládám, že myslíš kocoura.Zdá se, že není jako chlapi,.kteří by ti kastraci do smrti nezapomněli.A je to krásný pohled, máš super místo a super podmínky, co se týče srážek. Chápu úplně, že se ti odtamtud ani nechce.
..... jasně že kocour, snědl kůpu masa, / na 2x a lítal a mazlil se , je to zlatíčko......v chatě chodíl na kočkolit
... jaro je nádherné
Kordulko, je určitě. Moje nejoblíbenější kytkové období.Letos mi ho kazí sucho a teplo.
taky ty ronďáky máš neskutečné .. -

Ten poslední maličký jsem kupovala s Evin v Montanu na loňském výjezdním zasedání. Letos na něj nedošlo, i když bylo v plánu. Takže doufám, že příští rok se Evin zdravotní stav vylepší a zase uděláme klasický okruh i s Hájenkou v Kersku.
Doufám, že nezasedne parlament a nezruší mi kouření i venku v zahrádkách. Kafe bez cigára není kafe.
Jako kuřák si nejsem jista majetkem ani životem, když zasedá parlament. 
Regi Ty ať vyfotíš jakýkoliv kus zahrady, tak to je paráda
Kordulko, nějaké kousky by se našly. S focením je to horší. Jednak jsem stále dost ve spěchu, tablet není úplně optimální.A slušnější foťák stále čeká ve skříni, až proniknu do jeho tajů.
Ale přidám ti pár česneků s jehličnany. Až to bude větší skupinka, myslím, že jim to tam bude slušet. Doufám, že se budou množit.
moje poelední drobnolistá - zajímavé , že ty vedlejší dvě zmrzly. a tahle je krásná . vepředu je loňký dárek od dcery- červenokvětý ronďák - letos ani kvítek .
Kaaj, pokvete příští rok. Většinou to tak po zasazení je. Ten můj loňský koupený s Evin byl obalený. Výborně se ti chytnul. A to je obtíž číslo jedna, která může nastat.A sama s tím i po letech někdy bojuju Jak je pěstují v květináčích mívají dost stísněný a zahuštěný kořenový bal. Navíc jsou nakrmené kdečím, aby kvetly a byly prodejné.Někdy se stane, že se vyndá z hlíny rostlina se substrátem ve tvaru květináče a ani nejmenší náznak kořínků ven. Dělají to i malé azalky. Kdysi se prodavaly, pamětníci možná vzpomenou, vyryté s balem do šířky, obalené jutou. To se chytalo mnohem líp.Takže krok číslo jedna máš úspěšně za sebou.
Nabíral síly na zakořenění a tvorbu listů. Myslím, že se příští rok dočkáš.
Kalinka ,...asi jsem je už dávala, ještě by měly kvést dva, ale jsou také fialové
Kordulko, Kalinka je jistota.
a jak dopadl ten zachraňovaný?
.......poupata má, ale žádný zázrak se zatím nekoná