![]() |
úterý 16. srpna, 19:14 Svátek má Jáchym
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Televize
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
co právě dávají v TV - pořady, seriály a jiné
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pořady
Tak to já jsem přesně to co Anavi nesnáší, televizi jako kulisu. Přes zimu, v létě ne. Ale na Ordinaci , Ulici atd se nedívám .
Znám spoustu lidí, co mají TV jako kulisu, usínají u ní a mají nastavené vypnutí. Mě to hlava nebere
zaplaťpánbů, že jsme každý jiný
Ani mě ne
.
Mám v hlavě speciální mechanismus
- i kdyby televize nebo rádio byly náhodou puštěné (což je fakt velmi zřídkakdy), ve chvíli, kdy někdo vstoupí, tak to vypínám (ztlumím zvuk), protože mi to připadá nepatřičné v přítomnosti třeba návštěvy. Naštěstí se stýkám s lidmi, kteří to tak mají taky... takže přijdu ke kámošce, okamžitě sahá po ovladači a vypíná telku.

Stejně tak, když někdo přistoupí do auta, vypínám nebo ztlumím rádio... prostě když chci druhému naslouchat, nevím, proč by ten dotyčný chudák měl přeřvávat nějaké médium.
Přijde mi to jako projev inteligence a úcty k druhému. Nechodím na návštěvy, abych se tam koukala na telku.
Mám v práci celý den šrumec - telefony, lidi, řešení věcí. A když přijdu domů, je pro mě ticho odměnou a velmi si to užívám
.
A hlavně - já pořád o něčem přemýšlím (prostě stále v hlavě spoustu myšlenek, nápadů) a cokoli, co rozptyluje, mi pak "ruší moje kruhy"
.
Říkám tomu, že jsem ráda sama se sebou.

Nějak takhle to vidím:
[zena-in.cz]
Pinko, to je můj případ.
Mám televizi jako uspávadlo. A to ani nemám nastavené vypnutí. To by mě vzbudilo. Občas se stane, třeba při nějakém výpadku proudu, že se televize vypne a mě vzbudí ticho. 
Holky, vy to máte nedomyšlené

Když bychom neměli televize, TAK jak asi bychom koukali na fotbal, hokej, tenis a sport vůbec??? Ono tam toho pro mě jinak moc néni. Na tv se mohu koukat asi 5dní zpětně, tak se vždy něco zajímavého ze sportu najde.
Tv pouštíme nejdříve na zprávy a někdy i déle. O obsahu našeho zpravodajství viz níže
P.S.
Video si vraťte na začátek.
[www.youtube.com]
Prostřeno - účastnice je dneska od nás
sjezd muži Kitzbuhel
Právě to sledujeme.
Opět " Podivuhodný příběh", jen konec nemusím vidét
tak jsem před chvíli zkoukla na Prima Max Malé ženy. hezký romantický film .
v době reklam jsem přepínala na tv 1 - Babička.. je to starý film . chvilkama byl blbý zvuk a párkrat se rozpadl na sekundu i obraz .- nebo je možné , že už do toho vysílaní drbou .. - 
TV Barandov