pátek 30. července, 18:37 Svátek má Bořivoj
Není fotka
Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Zahrada
hodnocení: 4.90
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: Mona
Status: expert

Perovskie

Datum: 11.07.2007 18:13

Jáje podhryzal hryzec perovskii a ptá se, zda má cenu ji řízkovat. Chtěla by ji zachránit. Poraďte prosím. Díky.

Komentáře a názory

• Autor: jaja99

Re: Perovskie

Datum: 11.07.2007 19:19

Moni dík, holky myslíte že by šlo ji nařízkovat? Nařízkuju ji stejně, ale dejte mi někdo nadějiwinking smiley byla nádherná všichni ji obdivovali a dnes ležela podežranáthumbs up

• Autor: Kveta
    Status:

Datum: 11.07.2007 20:09

Už jsem ti Jájo odpověděla přes Monu na L. - řízkovala jsem ji na jaře, jde snadno. Na to, kolik v B. stojí ( 239,- Kč ) až mooooc snadno.

Status:

Datum: 11.07.2007 20:10

PS. jakou máš - víš ? má přes metr ?

Datum: 11.07.2007 20:12

Ta moje je maličká měla teď půl metru dostala jsem ji od xxx

Status:

Datum: 11.07.2007 20:51

tak z každé větvičky máš novou grinning smiley grinning smiley - je to krásná kytka,co..

Já mám malou, jarní od LG, živý byl jeden puk, když jsem ji dostala. Vypiplala jsem ji a pro jistotu ( a proto, že jsem jich chtěla víc ) jsem ji právě 2 x řízkovala. Teď mám tři rostlinky.

Moje by měla být odrůda Little Spire, tzn. menší vzrůstem. "Objednala" grinning smiley grinning smiley - jsem si i udělání řízečku z té vyšší.

Datum: 11.07.2007 20:55

Jasně pokud to vyjde budeš mít u mě takywinking smiley a já bych prosila tu Tvou, xxx mi posílal fotky čehosi přímo obrovského takže mám asi tu velikou. Je překrásná každy ji obdivoval a pak šok jak hrom chudinka moje malá.....thumbs up

Status:

Datum: 11.07.2007 21:28

Jajo, jasně - snad tam ještě eye popping smiley najdu něco, co půjde říznout. Ale moc toho k řízkování není ( proto jsem ji už nemnožila ), zatím mi nepouští boční větvičky jde pořád nahoru a na konci - snad je to vidět - už dělá poupátko.

Ta úplně vpředu je původní z dodávky LG, za ní je řízek a malá vzadu je řízekřízku - ten už moc nevyrostl.

Galerie: Klikněte pro zobrazení
    dsc00174.jpg

Datum: 12.07.2007 18:54

Květo já ji měla krásnou košatou a na každé větvičce poupata jestli se chytí dám Ti neboj.

Datum: 12.07.2007 19:19

Květo kousek jí je vidět úplně vpravo dole snad ji tam najdeš.

100_2068.jpg

Status:

Datum: 12.07.2007 22:31

Jájo, to víš, že jsem ji našlagrinning smiley . Aspoň si ji takhle budeš moci rozmnožit na větší počet jedinců - připadá mi, že ve skupině ( při tvém prostoru - hooodně velké skupině ) bude naprosto úžasná. Že její krása prostě vynikne, když je jí moc.

A že je to kytka, kt. je furtpěkná. Takových je málo winking smiley .

Mj. se mi líbí, jak voní.

Díky.

Datum: 13.07.2007 11:09

Ta vůně je úžasná pořád očuchávám zbytečky co jsem dala do skleničky s vodou (třeba zakoření)

Status:

Datum: 13.07.2007 14:27

Jajo, grinning smiley grinning smiley

Datum: 26.07.2007 15:35

Takhle chudinka vypadala, a už pomaloučku začíná růst thumbs downa řízečky se taky zdají živé...moc odolná holka a budu z nich mít lesík winking smileymožná...

p1010018.jpg

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "Perovskie"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Zajímavé foto
Tip pro vás
Zajímavé diskuze
Hypnose Senses je esencí koketního francouzského š..
Cena: 1720.- Kč

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.