pátek 26. dubna, 18:36 Svátek má Oto
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: kiwi
Status: nováček

Měkoučká kachní stehna na grilu

Datum: 20.08.2006 09:24
 

Škoda, že jsem si včera nevzal foťák. Ukázal bych Vám dozlatova, spíš s tmavou, křupavou kůrčičkou grilovaná kachní stehna, resp. kachní čtvrtky. Jsou ke koupi v Makru nebo v obch. řetězcích. Předpečeme je v troubě pod pekáčkem až změknou, ale na barvu " jedeme " až na místě činu - nad uhlíky , které jim dají tu neopakovatelnou tábornickou vůni a po ohni voňavou kůrčičku. Na grilu je to vlastně jen kosmetická úprava, trvající max. 20 min. Podobně lze rychle a efektně grilovat prorostlý, předpečený bůčínek. Ale to hlavní jsem zapoměl ! ! ! Používám na to perforované alobalové misky s drážkami pro zadržení šťávy.  

 

Komentáře a názory

 
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 20.08.2006 09:44
     

    Mňam!

     
  • Autor: Reklama

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

     
     
  • Autor: boboci
    Status: začátečník

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 21.08.2006 15:44
     
    Ty misky taky používám, nejsou špatné ale vždycky eye popping smileyse mi v těch drážkách pálí olej,tobě to nedělá?
     
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 21.08.2006 15:58
     
    My na nich děláme jen občas. Já raději na ohni bez misky. Vím, že kape olej do ohně, přepaluje se, není to zdravé...ale je to dobré!!winking smiley
     
  • Autor: kiwi
    Status: nováček

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 21.08.2006 22:21
     
    Já ten olej z drážky misky ještě v průběhu grilování vylévám, jednou mi to chytlo na misce a byl to frmol.
     
  • Autor: boboci
    Status: začátečník

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 22.08.2006 14:08
     
    grinning smileytak to me nenapadlo,ale budu praktikovat
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 27.07.2007 15:08
     

    Tohle jsme dělali doma a fakt výborný, asi to zase "upeku" smiling smiley

     

    BUŘTY NA PIVĚ

    POTŘEBNÉ PŘÍSADY

    špekáčky,beraní rohy(zavařená paprika - pro milovníky ostrých jídel-feferonky ),cibule,kečup(když nedáte feferonky,můžete dát ostrý kečup),černé pivo(doporučuju Kozla)

    POSTUP PŘÍPRAVY

    špekáčky oloupeme,podélně nařízneme,vložíme do každého plátek cibule a jeden beraní roh,naskládáme do pekáčku,zalijeme kečupem,podlijeme půlkou černého piva a pozvolna pečeme v troubě,postupně podléváme zbytkem piva(sklenička mi vždycky zbyla na chuť :-)) ),je to opravdová delikatesa,jednoduché,a výýýýýýýýýbooooooornééééééééé,skvělá ňamka pro letní večery a pohoštění pro hosty na grilovačce

     
  • Autor: Dasa
    Status: expert

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 29.07.2007 00:23
     
    Teda KIWI to není špatný nápad a ten "bůčínek" se mi taky hodně zamlouvá. A když se pak nakrájí na tenko tak je určitě i dietní, že ?!?!?! winking smiley
     
  • Autor: gaga
    Status: začátečník

    Re: Měkoučká kachní stehna na grilu

    Datum: 09.11.2007 10:23
     
    Anavi,někde jsem to jedla.Dobrej receptmls smiley
     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.