![]() |
úterý 21. března, 04:16 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: madlo u poklic
[www.tescoma.com]
něco takovýho?
jojo, neco takovyho a pritom jsem to u tescomy hledala a fakt nenasla, diky moc
Adule, díky za dotaz, Andoro, díky za odkaz!!!! CHybí mi už u třech poklic, myslím, že tomu "dává zabrat" asi myčka
, předtím nikdy žádný problém.
Poklice nadzvedávám pak vidličkou
a fakt to teda není příliš praktický!
Díky moc za radu, snad to budou někde mít a nebudu to muset objednávat!
Holky, co s těmi poklicemi děláte?
mě se teda ještě nestalo, že by mi ten úchyt upadl
, myčku nemám, vše myju v ruce
tady jsou také nějaké náhradní [nadobiznerezu.cz]
Anavi : hihi taky, taky? Já si je už včera objednala.... mně zůstala jediná poklice s úchytem... Když o svátcích jeden den mimořádně vařila tchýně se švagrovou (mě skolil bacil), tak se holky nestačily divit a nedokázaly vařit bez úchytů..... měly oči navrch hlavy, jak tak dokážu vařit a že to chce nové hrnce.... tak ti nevím... jestli mi je koupí, tak je beru, ale mně zatím stačí ty úchyty...

... a co s těmi poklicemi děláme? ....moc vaříme
a asi s nimi moc mrskáme
... no je fakt, že já ty hrnce mám už 13 let a na těch skleněných poklicích ty úchyty moc nedrží.... vždycky se mi ulomil plast uvnitř úchytu tak, že už nešel zašroubovat šroubek.... neměl se kde chytit... ale po 13 letech si myslím už na to mají nárok, že jo?
HOlky, tak za prvé fakt skoro každý den vařím a ten jeden rozměr používám nejčastěji. A jak píše skrblice, většinou se tam ulomí nějaký kus plastu a pak to odpadne celé. Obávám se, že tomu dává na frak skutečně ta myčka
. Mamka má stejné nádobí asi 15 let a v pohodě
. Já ho mám šestým rokem a je k.o. - teda ty poklice, hrnce jsou jako nové!
musim vyrazit do kamenneho obchodu Tescoma, asi to fakt dela ta mycka, nevim, i kdyz je fakt, ze mne zatim odesli jen ty s ukazatelem teploty, tam je nejak vic plastu ci co...ty ostatni drzi
a to mate vsichni nadobi od Tescomy??? ja mam nemecke nerez hrnce ELO, uz je mam 8 let, tak snad to bude pasovat i tak
Pokud to jsou poklice s kulatým úchytem na šroub, mají je i vietnamci jako náhradní díl....
No já u nerezovýho teda v pohodě..meju je v myčce..., občas mi poklice slítne na zem..mám ho ..no už teda hóódně dlouho... a úchyty všechny. Ale u toho prvního, tam jich teda zařvalo několik..Ty se jen šroubovaly na takovou patku na víku, tak jsem je většinou chtěla dotáhnout pořádně tak, až jsem je rozlomila..
No ale náhradní stál asi tři pade a měli je v každé kuchyňce..
LadoB, ja tam mam prave taky takovou nerezovou patku misto sroubu...
Adule..tak to jo..to se nedivím...Já u toho starýho měla pocit, že se časem, jako víc a víc povolovaly..tak jsem je dotahovala větší a větší silou....až ten nápor nevydržely..
No hlavně, že se daj sehnat náhradní..
Lado, jo, tak to mám stejně