![]() |
pondělí 8. března, 02:38 Svátek má Gabriela
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kytičky pro radost - nákupy
já teda letos poprvé žádná semínka. nikam se nedostanu a taky už mně to nebaví . piplat se s něčím .
Kájo, mám jen semínka na přímý výsev, k piplání čehokoli někdy od února, jsem zatím také nedospěla.
Lidl to jistí.
já jsem si kopila ve Fortelu zlevněný květináč a síran amonný,
..... jo a sháním lucerny, sice neměli takové ,co bych si představovala, ale stejně by mě je neprodali
Tady to pojistilo Tesco. Nahrabala jsem mezi zlevněnými chudinkami za 12Kč pár slušných kousků.
Zase o kousek blíž jaru.
tohle že jsou chudinky
, tulipány na neděli kupuji taky
, petrklíče tu byly ohlodky, určitě nabídka bude.....
regi, vždyt´ jsou parádní
Já už koukám na eshopy, ale některé zatím spí 
Regi,vybrala jsi dobře,nejsou to chudinky.
Tady mají za 26,ale já je nemám ani kam dát. 
Pinko, nespí všechny
... dobře píšeš některé ... Starkl teď má zase nějakou akci, od Basíka přišlo v pátek ? (nějak nestíhám jsem mimo čas, ten se řídí distančkou pro 4. třídu a hlídáním nových muchlínků-štěňat) [www.basik.cz] - mají slevy i na jiné, jen tak zběžně, očkem jsem koukla, že jsou oproti Semo stránkám opravdu cenově výhodnější .... Lídl tuším, má od příštího týdne v akce ty vyšší primule - loni mi kvetly skoro 3 měsíce ............
Regi, dobrý pokup, já se musím spoléhat na to, co kdo donese, prošvihla jsem v Penny amarylisy
- naco, že
Ano p.Basík je aktivní, kupuju od něj každý rok, ale letos asi ne, většinou to byly lilie a těch mám dost.
Eli píšeš dobře o p. Basíkovi, má všechna semínka tento týden ve slevě. A musím ho pochválit. V televizi doporučovali (s Bohdalkou v nějakém zahradnictví) rajčata odolná plísni - novinka. Prý se nemusí vůbec stříkat. Jsou to Coctail Crush (Basík se upsal, má jen Cruh v názvu) a Crimson Crush. Je tam 10 semen a dodávájí Dobrá semena za 52 Kč. P. Basík je má nyní za 44Kč, ale že je vůbec má...... Nevím, jak v obchodech, tam se nedostanu, ale eshopy na semínka je nikde nemají. Našla jsem jen na Dobrých semenech a u Basíka. Vzala jsem jedny na vyzkoušení se sousedkou na půl, ale kdo by chtěl zkusit, tak myslím, že 8Kč je dost velký rozdíl. No, poštovné se platí u obou, tak jsme toho se sousedkou objednaly víc. Myslím, že jestli se zadaří, nebudu muset shánět žádné sazenice
. Jsem zvědavá, co Vám sem nepíšu v půlce května.
Sousedce už vykvetly u stěny domu první sněženky.........jaro
už se hlásí.
Díky za tip.
Kupuju tyhle v Lídlu [www.akvar.eshop-zdarma.cz] spokojenost, jsou opravdu dobé. Pokud je ale blbý rok, stejně plíseň chytnou, ale až jako poslední.
Zařekla jsem se, že letos objednám jen jednou, a pak začly chodit katalogy...😏
A už se stalo
.......Basík, no nevydržela jsem