![]() |
úterý 21. března, 04:59 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Výchova a péče
hodnocení: 4.30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: jídelní stůl + židle
Jestli chceš opravdu poradit a nevkládat reklamu, tady jsou moje zkušenosti:
- voděodoloný materiál desky stolu aspoň na nějakou dobu = deska MDF, sklo; masiv ani dýhu nedoporučuji; podnož může být masivní (lépe vypadá)
- židle je nutné vyzkoušet osobně, musí sedět; zvážit, jestli polstrované (celo- nebo sedáky) nebo budeš dávat podprdelníky; pozor na jejich váhu - moc težké jsou hůř manipulovatelné a moc lehké jsou nestabilní (ohled na děti), nedoporučuju sedáky s výpletem s oky (umělý nebo přírodní bambus) - snadno se promáčknou
Stůl máme dělaný na míru, tak velký v kuse bychom špatně sháněli v požadované barvě a materiálu, židle dovoz Itálie.
My jsme tak před dvouma měsícema objednávali z eshopu normálně, a jsme fakt spokojeni. Jednak to bylo levnější, ale taky bez práce, nám to dovezli a nikam jsme nemuseli. Pro nás to je ideál, když něco ušetří čas
Nechat udělat, to bych ráda, ale to bychom se asi nedoplatili :/ Já věřím, že i s nějakého eshopu bychom mohli být spokojeni.
Tak nevím no ./ Ale každopádně děkuji, já se musím porozhlédnout
My máme tento set [www.pekny-nabytek.cz]
tak se můžeš podívat jaký mají všechny, třeba se ti něco bude líbit.
Uvidíš no. Dodání bylo vpohodě a je to pěkné a vypadá, že i kvalitní.
aha, tak moc díky za doporučení, nevypadá to vůbec špatně, mrknu se , co ještě mají a třeba taky něco vyberu. Díky
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Zase si nějaký schizofrenik povídá sám se sebou, no hlavně když si poplká, že?
(Hana)
[www.bucur-nabytek.cz]
taky vybíráme, klidně vám doporučím
( Brno, 250m n.m.)
Pěkná sestava, ale ten stůl je k 6 židlím malý. Pod 180 cm bych nešla, máme 2 m a je to ideální. Židle mám podobné, i stůl bílý s vysokým leskem
(Hana)
židle chci podobné, ale stačí 4, stůl pravděpodobně černé sklo, už mám nějaké typy, u židlí musím hlídat nosnost, on má manžel 108 kg, tak aby je nelikvidoval
[www.we-tec.sk]
( Brno, 250m n.m.)
Hani, mám kombinaci vysoký lesk a černé sklo a hrozně toho lituji, sklo už nikdy nechci. Ne kvůli uťapání, ale i když má být tvrzené, strašně se škrábe, dělají se rýhy. Prostě ho musíš mít pořád zakryté, když něco položíš mimo prostírku, riskuješ poškrábání. I když se snažím dávat pozor, stejně to neuhlídám. Na židle si dej pozor, na první pohled stejné, ale úplně rozdílně se na nich sedí. My takto osedali aspoň 10 různých, než jsme vybrali pro nás ty pohodlné. Mají nerez hranatou konstrukci a nelituji. Někde je tady foto, možná v jídelnách
(Hana)
my máme z černého ohýbaného skla konferenční stolek, takže vím, co to obnáší
www.majkaj.webg..
Budul, neser, proč sis nekoupila ten černý od synka. Židle u toho jsou přesně tyto.
(Hana)
Majko, nemlať mě, my to řešíme až teď, teď je to aktuální
Přesně tohle mě napadlo při pohledu na bílý stůl ... že je krátký. Já osobně bych se bála i poškrábání lakované desky.