sobota 27. dubna, 19:39 Svátek má Jaroslav
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Posílejte fotografie! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Nahlásit příspěvek
Nahlásit
Přejete si poslat oznámení o tomto příspěvku?

Re: Koláč Pepka námořníka
Autor: Majka
Datum: 27.07.2012 15:24
200 g hl. mouky
100 g tuku
1 žloutek nebo celé vejce
lžička soli
Těsto nechejte alespoň půl hodiny odležet

2 stroužky česneku (patří tam kousek chili) orestujeme na 2 lžících másla, přidáme 450 g listového špenátu (použila jsem bonduell), zalijeme šlehačkou, osolíme a dusíme, dokud špenát nepovolí. Do mírně vychladlého přidáme 2 lžíce parmezánu (může být klidně cihla), přidáme 2 vejce, rozetřeme na těsto ve formě o průměru asi 22 cm, dno propíchané hustě vidličkou. Nahoru poklademe kostičkami nivy.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C 35 minut (dala bych aspoň 40)

Napište prosím, proč příspěvek nahlašujete. To pomůže moderátorům v jejich práci. Děkujeme.

 
 
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Galerie - RSS - Teplá kuchyně (Galerie)
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.