|
|
pátek 14. srpna, 11:06 Svátek má Alan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Výtvarné umění
Diskutujte!
Obrazy a obrázky, které mám ráda
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kreslení pravou mozkovou hemisférou
Nevím, kterou hemisféru tento pán ke kreslení používá, ale výsledek je úžasný. [www.youtube-nocookie.com]
Věrko, díky za podstrčení, to je tedy dovednost hodná obdivu.
Už téměř před rokem jsem dostala knihu protistresových omalovánek. Teď jsem se k vybarvování po dlouhé době vrátila. Jsou tam nejrůznější druhy obrázků. Nějak jsem tedy nesledovala, kterou mozkovou hemisféru vlastně právě používám, ale je fakt, že ke zklidnění je tahle činnost vhodná.
Já jsem nikdy na žádnem kurzu kreslní nebyl, kreslit jsem se učil akorát ve škole. Nějakou dobu jsem nekreslil, ale před pár lety jsem se do toho zas pustil. Zkusil jsem nějaké portréty žen podle obrázků. Mám to v galerii pod názvem Jak se Vám líbí? Inspirovala mě jedna kresba, kterou jsem našel v nějaké knížce z knihobudky. Řekl jsem si, proč taky nezkusit portrét. Přidal jsem tu jednu kresbu na ukázku.
Nikdy jsem na žádném výtvarném kurzu nebyl. Kreslit jsem se učil jenom na základce ve výtvarce, která mě bavila. Kreslil jsem od dětství. Po základce jsem delší dobu nekreslil. Po několika letech jsem to zkusil znova a začalo mě to bavit. Mou tvorbu už jste asi viděly.
Nevím, jak takové kreslení pravou mozkovou hemisférou funguje. Docela by mě zajímalo, o čem to je?