|
|
úterý 18. listopadu, 05:44 Svátek má Romana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Výtvarné umění
Diskutujte!
Obrazy a obrázky, které mám ráda
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.evciny-stra..
Re: Kontroverzní umělecká díla
Mně se tyhle věci líbí. Netradiční, neokoukané. Proč ne!?
www.majkaj.webg..
No však proč ne? Fontána se mi líbí moc, člověk si v tom může najít to své.
Kde je ta čůrající fontána? Ještě jsem ji nepotkala (a ráda bych se podívala)
www.majkaj.webg..
[url]
[/url]Re: Kontroverzní umělecká díla
má to snad značit, že jako národ jsme pěkně vych.aní???Myslím, že tím už nikoho neohromíme, ale proč to světu stále připomínat?
Tak to jsou dost bizarní věci. Nevím, co si otom mám myslet.
Když tu jsou takové podivnosti, tak já jsem nakreslil taky jeden obrázek, který by se asi dal nazvat kontroverzní. Nemám ho v galerii. Nejsem si úplně jistý, co byste na to řekly. Je to kresba inspirovaná jedním snem a částečně skutečnou událostí. Na obrázku je holka přivázaná k židli. Tak jenom takový příspěvek k ostatním bizarnostem.
Tyhle sochy jsou od sochařky českého původu jménem Lea Vivot.
[cs.wikipedia.org]
Tyhle jsou nově instalované na Lánech. Jak jsem se dočetla, tak často využívá téma lavičky (a co furt vymýšlet, proto holt to kontroverzní sousoší z úvodního příspěvku
). A často jsou ty sochy jen zapůjčené a po čase se přesouvají jinam.
[kladensko-slansko.cz]
A koukám, že je výstava jejích děl i uvnitř muzea. Pokud bych je chtěla vidět, je čas jen do konce tohoto týdne.
3tí obr. u kaštanu se mi moc líbí

Vzpoměl jsem si, že v Praze byla kdysi výstava vypreparovaných lidských těl. Myslím, že to dělali Číňani. Těla byly stažené z kůže, byly jim vidět orgány. Těla asi napustili nějakým roztokem. Údajně nepatřili popraveným vězňům, ale lidem, kteří jim dali souhlas, že je můžou takto vystavit.
No a ještě mi kdosi říkal, že byla nějaká přehlídka modelek, které vystupovaly svázané. Viděl jsem nějaké forky na internetu.
To mi teda nepřijde kontroverzní, ale přímo šílené.