pátek 4. října, 06:55 Svátek má František
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
hodnocení: 4.10
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Coleus - africká kopřiva
Kopřivy jsem zlikvidoval, byla to už samá breberka. Postřiky a koupele , nic nepomohlo, ted nic nemám a mám klid. . A pokud se jedná o ty semínka a co vzejde, ano je to překvapení, já to probnul jednou a už nikdy více. Ze směsice byly dva druhy .
Jak jsem tu psala, že je zimuju ve vodě, tak tuhle zimu jsem zkusila je nechat v květináči.A docela se drží, zalévám hodně málo. Ale rezervu ve vodě mám taky
.... pár kopřiv
Tak v tom zase po letech lítám.
Františku máš je krásné. Letos ani nemám, omezuju lítání s konvemi, u nás neprší a to se nedá. \Měla jsem jednou, když se otevíral před lety \Baumax v HK, strašně krásnou třapatou, přes zimu mi nevydržela a už jsem nikdy na takovou nepřišla. Tak ať rostou.
děkuji
Není to kopřiva, ale je od Tebe
Kopřivy už pomalu jdou do sklenic domů, matečnice jsou ohromné, škoda, že je nemám kam dát
Kordulko neměla bys nějaké řízky na prodej?
....ráda daruji, napiš mě do SZ adresu
Pár posledních podzimních fotek ještě.