![]() |
úterý 21. března, 03:46 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Krása a kosmetika
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Umělé nehty
Já mám taky nové, ale jsem líná je vyfotit, tak sem dám předlohu. Stejně vypadaj úplně stejně
Iviku, ono je to změknutí nehtu při gelovkách normální, někde sem četla, že se gel jakoby spojí s vrchní vrstvou nehtu, ale při správný modelaci a pravidelným doplňováním to vlastně vůbec nepocítíš. Při odstraňování, když už gelovky nechceš by ti stejně měli tenoulinkou vrstvu gelu na nehtu nechat, aby to odrůstalo s ní, aby ti nehet právě neprobrousily a on pak nebyl měkej a lámavej.
Se divim, že ti vůbec nehtařka dělala modeláž, když si měla svoje nehty pěkný a pevný, podle mě by úplně stačil gellak.
galad,ty jsou

Anavi, dík
Přitom tak snadný. Černý lak, pak zmatňující a černým s tenkým štětečkem pár pruhů a efekt super.
Galad, jsou suprový.

Asi jsem už stará a konzervativní, ale černé nehty se mi nelíbí, podle mě je to dost depresivní. Jinak mi černá barva nevadí.
Andoro, taky jsem stará i konzervativní, ale ty černé bych si snad nechala udělat i sobě, ty se mi líbí moc. Ona by ta kombinace matu a lesku asi na jiné barvě nevynikla tak pěkně. Tohle by se mi líbilo i na kabelce nebo tričku.
u Galad bych si jinou barvu ani nedovedla představit
určitě jí pásnou jak prdel na hrnec
jsou hezké
Díky, díky
Ono je fakt, že k těm mým černo-stříbrným prstenům a tak celkově by asi růžové úplně nešly 
tak ty jsou super......Galad tos dělala sama?
Já dělala jen spodní černou a mat, čárky čmárala švagrová
( Brno, 250m n.m.)
P shine lakovat jde,černé nehty jsou nádherné, ale jsem také konzerva
A zkusila jsi to

No fuj, bych si ty nehty pogrcala
pak bych teda doporučovala jelitový prejt a byly by hnedle černé