![]() |
úterý 21. března, 04:48 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Krása a kosmetika
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Umělé nehty
trixi,
ja si o nehty neumim pecovat, jsem na to hrozna lama
diky tomu ze jsem kozena a nejsem schopna se o ne starat tak jsem zacala chodit na manikuru, je fajn nemyslet jeste na dalsi vec 
ty duhovky jsou nádherný! Ta zoo se mi moc nelíbí, nemusím moc takový tvar nehtů. Ale ty duhovky si zkusím vytisknout a snad mi to má nehtařka v Řečkách taky tak udělá, ale jiný barvy, modro-růžová <3
ursula: Konečně vidím, že tu na tom světě trhlá nejsem sama
Taky si raději zajdu na manikůru i kosmetiku klidně. Jsem ráda když o mě někdo pečuje a nemusím si s tím lámat hlavu..
tak jsem byla taky na nehty
chtěla jsem něco nenápadného
a z tisíce krabiček těch zdobících prášků jsem si vybrala toto 
Sem zas o víkendu předělávala mamčiný, chtěla sem zkusit mandličky, ale moc se mi ty tvary nepovedly.
Špičatý mi jdou líp.
Los, černá ale moc nenápadně nevypadá.
los.....paráda
a co na to v práci? Nebo máš dovku?
Trixi dost dobrý
Myslím, že nás je víc. Žádný strach
Teď mi naposledy paní dělala celý růžový a na prstečníku černej potisk. Bože miluju, že nehty nemají šanci se zlomit 
( Brno, 250m n.m.)
Moje nehty potažené gelem, zjistila jsem, že se mně nehty děsně ničí, tak jsem od nich upustila. Jak to děláš, že máš každou chvíli jiné? Svoje nehty mám hodně pevné, ale nezvládaly to
pozor, to je hnědá
dovču, mám až od čtvrtku, ale nějak už mám dost té buzerace
Los tak držím moc palce
....jen se nedej 
Irisko, nejsou, vůbec se mi nepovedly.

Los, aha.
Mi přišla jak černá. 
Iviku, jak myslíš, že to nezvládaly?
( Brno, 250m n.m.)
Kvalita nehtů se mně hrozně zhoršila, jakoby změkly, bez gelu ztratily pevnost, třepily se, s gelem trpěly taky. Takže jsem potom musela přetrpět dobu, než odrostly, teď už jsou zase v pohodě, takže jsem se vrátila k p- shine, to mně vyhovuje, nehty jsou zase tvrdé
.
ivik ale to se pak nedají nalakovat, že?
irisko, chodila jsem na P-shine, a normálně jsem si lakovala, tak nevím