![]() |
úterý 21. března, 05:13 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Krása a kosmetika
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Umělé nehty
JÓÓ tak ty jsou krásný. Dávám za jedna.
(Evina)
Jóóóó tak ty jsou boží
Já jdu zítra do salonu s obrázkem těch puntíkatejch od Spike, tak jsem zvědavá jak se zadaří 
Děkuju.
Galad, sem si všimla, že máš černou v oblibě.
Já jí mám prvně, ani v lacích sem černou moc neměla, no taky s těma mejma paličkama, ale určitě to neni naposled, na delších vypadá luxusně. 
(Evina)
.. povedlo se, puntíci jsou na svém místě
se přiznám, že jsem nejdřív myslela, že jsou tvoje
Oboje černobílé se mi líbí moc
Asi je někdy zkusím taky, černobílé oblečení mám ráda, tak to doladím i nehtíky, ikdyž poslední dobou mívám jen "francii".
Jojo, černá, to je moje, i když v poslední době jsem si dokonce pořídila do šatníku asi tři kousky oblečení v jiné barvě než je černá a odstíny šedé. Když jsem přišla do práce v zelené košili, ptali se mě, kdo umřel
Galad, sem na tom podobně.
Dnešní mamčiny. Inspirace hrnečkem a opět s trochou divočiny.
[url][/url]
kdo to vyzkouší?
[url][/url]
Irisko, už sem to zkoušela, ale moc to nešlo, laky nedělaly co měly, tak sem vyčetla, že by mělo pomoct naředění. Ředič laků už mám koupenej, ale ještě sem se k tomu nedostala.
asi není žádná sranda to vytvořit
Dneska sem to zkoušela i s tim naředěním a nic, prostě se mi ty laky nechovaj jak jí. Nevim v čem je zakopanej pes.
budou to nějaké speciální určo.
Kdo ví. Třeba časem na důvod narazim.
Další výtvory. Zelený se špičákem sem si dělala včera.
Ty druhý jsem měla před nima, krásnej gel, blejská se do růžova nebo do modra, ale je to nevyfotitelný. Pak jsou ségřiný nebo mamčiný.