sobota 27. dubna, 02:01 Svátek má Jaroslav
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Teplá kuchyně
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Anavi
Status: expert
Klikni pro filtrování

Klokanní maso

Datum: 08.11.2007 13:57
 

A jedl jste někdo někdy klokanní maso?

Otevřeli u nás novou restauraci, mezi jinými specialitami se tam nabízí i pět druhů jídel právě z tohoto masa. Mě by docela lákal klokanní steak - jde chuť tohoto masa k něčemu přirovnat?

 

Komentáře a názory

 
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Klokanní maso

    Datum: 08.11.2007 14:00
     
    jednou koupila klokaní maso maminka mého exexpřítele, ale já to odmítla, představa, že jím klokana mi jaksi nesedla, ale on si pochutnával
     
  • Autor: Reklama

    Re: Klokanní maso

     
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Klokanní maso

    Datum: 08.11.2007 14:19
     
    Mě takhle neseděla myšlenka, že jím srnčí maso, ovšem pak jsem se odvážila a to bylo něco excelentního thumbs down mls smiley
     
  • Autor: gaga
    Status: začátečník

    Re: Klokanní maso

    Datum: 08.11.2007 14:29
     
    Jo je dobrý.Ale srnčí je nejlepší a nebo daňčí.smiling smiley
     
  • Autor: lostris
    Status:

    Re: Klokanní maso

    Datum: 08.11.2007 15:31
     
    u nás v jedné restauraci dělají též klokaní maso a prý je moc dobré a lidi si pochvalujou.já jsem ještě neměla odvahu.je docela červené a prej nasládlé,ale to jen z doslechu.
     
  • Autor: gaga
    Status: začátečník

    Re: Klokanní maso

    Datum: 08.11.2007 16:41
     
    A tuhé
     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Teplá kuchyně (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.