sobota 27. dubna, 03:10 Svátek má Jaroslav
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Konzervace
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Konzervace
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Mona
Status: expert

Kečupy, čatní...

Datum: 05.08.2006 10:00
 
Začaly mi dozrávat rajčata téměř nekoordinovaně. Máte prosím nějaké jednoduché recepty na domácí kečup, čátní...případně jiné mišmaše z rajských?
 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí123456 | další
    Aktuální stránka: 2 z 6
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 20.07.2008 15:40
     

    Taky prosím recept...bylo skvělý!!! thumbs down

     
  • Autor: Reklama

    Re: Kečupy, čatní...

     
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 20.07.2008 16:57
     

    drahus, to oranžový svinstvo bylo totiž nepřekonatelný! grinning smiley

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 20.07.2008 17:05
     

    Červené svinstvo ( RELISH)

     

    50 dkg velkých cibulí nakrájíme na proužky

    30 dkg paprik (na barvě nezáleží.) Nakrájet na nudličky

    Dohromady osmahneme na olivovém oleji

    Přidáme 2 vrchovaté kávové lžičky sladké papriky a

    50dkg marmelády (rybízová, meruňková)

    2 krabice konzervovaných loupaných rajčat (jedna krabice má 1/2 kg)

    1/2 palice česneku prolisovat

    sůl, pepř, oregano nebo tymián

    1dcl vinného octa

    rozdrcené sušené feferonky - dle chuti

    2 lžíce medu nebo 2 vrchovaté lžíce cukru

    hrst rozinek

     

    Když je cibule zesklovatělá, přidáme vinný ocet a následně ostatní ingredience a za stálého míchání pomalu dusíme, až do požadované hustoty hmoty.

     

    Když je třeba marmeláda málo sladká, dáme cukru víc...... Prostě dochutit podle sebe.mls smiley mls smiley mls smiley

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 20.07.2008 17:07
     

    drahus, musím říct, že původně jsem se lekla, protože čtu 50 velkých cibulí!!! eye popping smiley To bych předem vzdala smiling smiley.

     
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 20.07.2008 17:07
     

    drahus...díky. thumbs down A pozdravení J.

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 20.07.2008 17:08
     

    v tom byly i papriky??? eye popping smiley No vidíš, ty já nejim smiling smiley. grinning smiley grinning smiley grinning smiley

    Fakt to bylo výborný thumbs down a snad to ani nevypadá tak složitě.

     
  • Status:

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 26.09.2008 15:24
     

    To červené svinstvo mi na srazu strašně chutnalo. Opravdu lahoda. mls smiley Tákže, jsem si už dvě skleničky udělala. A neprozřetelně to vykecala tátovi - už mám v kastrolu další várku. Akorát jsem si jí včera jen předvařila (nějak jsem nestíhala) a dneska to dodělám a zavařím.

    Drahuško a J. moc díky za recept. flower smiley U manžela zabodoval. thumbs down winking smiley

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 29.09.2008 14:19
     

    Nat., my nezavařujeme, jen za horka poklopíme sklenice víčkem dolů, do vychladnutí a skladujeme v chladnu. Ještě nikdy se nic nezkazilo. Možná však i proto, že déle, jak měsíc nevydrželo mls smiley

     
  • Status:

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 29.09.2008 19:59
     

    Drahuško díky za radu. flower smiley Já nevěděla, tak jsem to radši zavařila. Příště si usnadním práci a zavařovat taky nebudu. Dala jsem sklinku i manželově rodičům - už není. smiling smileyTaky jim moc chutná.

     
  • Autor: Dasa
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 25.10.2009 01:00
     

    Jsem v pátek vyráběla "Červené svinstvo" , vypadá moc dobře. Dneska jsme už chutnali-k vařenému masíčku-a dospěli jsme k závěru že jestli se to stihne trošku rozležet ........ no zkrátka je to žrádlíčko mls smiley mls smiley

     
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 25.10.2009 16:25
     

    Dá se červené svinstvo využít i jinak, než ke grilovanému masu? Třeba přidat do omáčky nebo do číny...? winking smiley

     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 25.10.2009 16:50
     

    Moni, my se tím ládovali k prachobyčejným párkům a jako dobrý! Pozvedlo je to na jídlo první třídy mls smiley winking smiley

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 25.10.2009 17:35
     

    Jo, Anavi, k masu, párkům a podobně. Někdo tu říkal, že je dobrý i namazat na chleba. Podle mne musí být dobré i na topinky mls smiley

    Do číny, omáček confused smiley to fakt nevím, jestli by bylo dobré. Musí se to vyzkoušet winking smiley

     
  • Autor: BOBO
    Status: nováček

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 25.10.2009 17:50
     

    Tak to tady tak ctu a to nemusi byt vubec spatne.Az se budu hodne nudit a tak to musim vyzkouset.K masicku to musi byt teda basta.smoking smiley

     
  • Autor: Mona
    Status: expert

    Re: Kečupy, čatní...

    Datum: 25.10.2009 18:23
     

    A jo...k uzeninám!!! thumbs down Příště to zkusím do nějaké směsi...třeba jen lžičku...a uvidíme. winking smiley

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Konzervace (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.