![]() |
pondělí 9. prosince, 19:05 Svátek má Vratislav
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kávovar a vše kolem něj
Detailisti!
Anděl je bezpohlavní. Žádný pionýr ani renaultka, prostě anděl

Papinko z kraje diskuze jsou kávovary a jejich značky zmíněny. Orientuj se na příspěvky od Drahuš
. To je náš kafeguru.
Co se andělů týče, tak se v tom asi už nebudu šťourat
a jdu pomáhat s cukrovím.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Taky jsem už večer chtěla napsat, že jsou bezpohlavní, ale pak jsem pro jistotu zkoukla pár děl dávných mistrů a jistotu jsem ztratila
Já vím, že je mistři malovali, jako kloučky, ale neměli by být
...možná bych chtěl být andělěm, ale pokud bych měl být bezpohlavní, tak na to kašlu
... a ejhle andílka ! Asi se tomu zas tolik bránit nebudu. Jejich činnost je dost zajímavá
Sodoma Gomora! I v tom Nebi!

Další do seznamu: 100% Arabica - Colombia Excelzo = dávám za 2 .
Dobrá, ale jako by trochu do kysela.
Dostali jsme tuhle zrnkovou, balenou v ochranné atmosféře CO2 ... zatím jsme nevyzkoušeli.
lanimko napiš jak chutná. Obal vypadá moc pěkně a spolehlivě, ale nenapsali co do něj nasypali. Pravděpodobně nějaká jižní Amerika.
Další do seznamu vypitých: ILLY .... 1 moc dobrá
Illy je dobrá. Je to jednička i v Itálii. Ale fakticky doporučuji i Kimbo. Budeš mile překvapený. jen koukej, kde koupit. Tam, kde prodávají kávovary, tam ho mají drahé. V Mountfieldu o dvě stovky levnější na kile ( normální obchod 600,-Kč/kg a Moutf. 400,-Kč/kg)
Díky za radu a Kimbo určitě vyzkouším. Teď ale máme doma asi 3,5 kg kávy, tak určitě potom.

Teď jsem koukala na Aukru a mají tam levnější i Rioba platinum (100% arabica) taky výborná, ale Illi nebo Kimbo mi přijde lepší
ahoj, ja mohu doporucit ten co mame v kancelari :caferomatica-845 z gurucaffe dela opravdu vybornou kavu a objednavame si od nich i primo kavu z ruznych koutu sveta a vyborny!
u nas vetsinou vsichni piji espresso takze spokojenost maximalni 
www.majkaj.webg..
Když jsem uviděla kávovar Delonghi EC 680, začala jsem uvažovat o tom, že si ho pořídím, páč je malý a cena přijatelná. Dost jsme totiž přešli z turka na rozpustnou a myslím si, že tohle bude furt lepší, než ty práškové hnusy. Co?