pátek 26. dubna, 23:03 Svátek má Oto
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Jíška
Re: Jíška
Re: Jíška
Já jsem si ji dřív dělala tako Anavi, najednou víc..akorát ze sádla.(když jsme byli všichni doma a vařilo se každý den vše) Teď používám granulovanou. Omáčky a zahuštěné polévky dělám rovnou, po orestování masa a koření zasypu moukou, udělám vlastně jíšku už v celým základu a je hotovo...akorát když náhodou neodhadnu,tak přihustím granulema.
Re: Jíška
Re: Jíška
Re: Jíška
Re: Jíška
Já dělám jíšku jako Mona z másla. Většinou ihned spotřebuji.
Ta kupovaná granulovaná mi nechutná, zůstává po ní na lžíci taková mastná chuť, nevím jak to popsat.
Mám ji teda ve špajzu, ale používám velmi minimálně.
Re: Jíška
Re: Jíška