úterý 19. března, 04:29 Svátek má Josef
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Školáci
Aktuální kategorie: help   Vše > Moje dítě > Školáci
Diskutujte! Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
 
 
 
 
Autor: marcelab
Status: nováček
Klikni pro filtrování

Jak zabavit děti?

Datum: 28.11.2011 21:33
 

Ahoj všem,

mám doma dva malé raubíře 6 a 8 let a rozhodně nechci aby trávili volný čas u hraní pc her...máte někdo zajímavý tip, jak se s nimi zabavit? Tip na nějakou hru nebo tak něco? Jak trávíte čas vy? Docela mě to zajímá a myslím, že si vzájemně můžeme poradit smiling smiley

 

Takže otázka zní: jak bavíte své děti:-)?

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí1234
    Aktuální stránka: 4 z 4
  • Autor: TerezBay
    Status: nováček

    Re: Jak zabavit děti?

    Datum: 01.11.2016 10:03
     

    Pro chlapečky je skvělým tipem třeba gymnastika, atletika nebo i fotbal, i když toho moc velkej fanda nejsem. Holčičky moc rády tancují, naše malá chodí do Cool Dance v Praze druhým rokem a jsme moc spokojení, Markétce se taky líbí, chodí moc ráda a přijde mi i o moc samostatnější, než byla předtím a taky zodpovědná. Kdyby to někomu pomohlo zasílám odkaz - [www.cooldance.cz]

     
  • Autor: Reklama

    Re: Jak zabavit děti?

     
     
  • Autor: mr.pork
    Status:

    Re: Jak zabavit děti?

    Datum: 14.12.2023 16:51
     

    Záleží na tom, co kluky baví. Mohli by si třeba lepit vystřihovánky z nějakých časopisů, třeba z ábécéčka. Pamatuju si, že tam byly různé auta, zvířata, diorámata a tak. Nebo lepit modely letadel apod. Vystřihovánku si můžou taky sami vymyslet, nakreslit na trvdý papír a vystřihnout, fantazii se meze nekladou. Na podzim by mohli vyrábět draky a pouště je venku. O Velikonocích by mohli plést tatar.

    Pokud mají možnost jít ven, je to pro ně lepší, venku se jim nabízí spoustu možností, záleží taky na tom, kde jsou. Můžou si třeba vyrobit oštěpy a házet s nima, nebo si vyrobit luk. Měli by být ale pod dohledem. Jednak musí umět dělat s nožem a sekerou, jednak se jim dostanou do ruk zbraně. Ze dřeva, případně kůry se dá vyřezat ledacos, lodičky, různé figurky apod. Dají se stavět domky a celé města, můžou využít všemožný přírodní materiál.

    Doma si můžou vyrobit z kartónu přilby, štíty, brnění, pomalovat to. Meče se dají vyrobit třeba z polypropylénové trubky a tubolitu. Je to pevné, nezlomí se to a rány tím moc nebolí, takže se můžou třískat hlava nehlava, aniž by se jim něco stalo. Meče si můžou taky vyřezat z pevné desky a obrousit hrany, nebo použijou jako základ kus hokejky, tvar zbraně vyřežou z technického koberce (musí být dva stejné díly), ty k hokejce přišrubují a celou zbraň omotají páskou. Musíte počítat s tím, že velké rány s takovou zbraní opravdu bolí a taky by s tím neměli bodat. Jestli mají 6 a 8 roků, tak nejlepší pro ně budou meče z té plastové trubky a tubolitu. S tím se vyřádí a n přitom si nic neudělají, ať se budou mlátit, jak chcou.

     
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Školáci (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.