pátek 26. dubna, 10:46 Svátek má Oto
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Teplá kuchyně
hodnocení: 4.50
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Hermelín na grilu
[www.zpatkydomu.cz]
Přihodím odkaz na sourozeneckou lahůdku, ať je to u sebe.
Re: Hermelín na grilu
Re: Hermelín na grilu
Smažený sýr bez smažení
POTREBNÉ INGREDIENCE
150 g tvrdého sýra, 200 g šunky, 6 celých vajec, 6 čajových šálků, tuk a strouhanka na vymaštění hrnečků
POSTUP PŘÍPRAVY
Toto je tip na výbornou a rychlou večeři,přičemž odpadá obalování sýra v trojobale. Není to tak tučné a sýr nevytéká na pánvi. Postup je velmi jednoduchý.....
Potřebné suroviny,ještě tu chybí tuk a strouhanka na vymazání a vysypání hrnečků.
Sýr nastrouháme a šunku najemno nasekáme na malé kousky
Hrnky řádně vymastíme , vysypeme strouhankou a jdeme plnit ....
Začínáme vrstvou struhaného sýra
Na sýr následuje nasekaná šunka
Na šunku rozklepneme 1 vajíčko
Na vajíčko opět navrstvíme šunku
A na konec opět vrstvu struhaného sýra
Naplněné hrnky vložíme do vyššího plechu nebo pekáčku a zalejeme vroucí vodou , tak do ½ výšky hrnečků.
Celé vložíme do rozpálené trouby a pečeme při vysoké teplotě cca 230 stupňů po dobu cca 20 minut do zlatohnědé barvy.
Podáváme z vařenými či opečenými brambory a tatarskou omáčkou.
Výborné a dobrou chuť .Re: Hermelín na grilu
Re: Hermelín na grilu
Re: Hermelín na grilu
Re: Hermelín na grilu
pesi 80
Re: Hermelín na grilu
Ahoj jen bych chtěla podotknout k tomu hermelínu na grilu je úúúúúúúúžasnej!!!!!!!!!!! akorát na nás je to origoš koření na sýr na grilu moc klackovaté,ale dělám si na něj marinádu jakou mám já ráda.Třeba gril.koření,sojovka..... prostě co komu chutná tak vyzkoušejte a přeji dobrou chuť
Re: Hermelín na grilu
[www.prozeny.cz]
Re: Hermelín na grilu
Doporučuji hermelín ohřátý v mikrovlnce (cca 1 - 1,5 min., aby se nafouknul, ale neprasknul), k tomu brambory nebo bramborovou kaši. Na hermelín pak brusinkovou zavařeninu, příp. i tatarku. Rychlá večeře.
Re: Hermelín na grilu
Kombinace hermelín, brusinky , jé, tys mě teda navnadila
www.majkaj.webg..
Re: Hermelín na grilu
To taky můžu.
Re: Hermelín na grilu
To v těch hrnečcích jsem myslím kdysi dělala ale nebyl to pravděpodobně hermelín, ale asi eidam. Dávala jsem to do čajových šálků. Jen si matně vzpomínám, že mi to nešlo vyklopit. Jedli jsme to z těch hrníčků. Zřejmě jsem to blbě vymazala.
(Helča)
Re: Hermelín na grilu
tenhle hrníčkový smažák mám taky moc ráda. Dá se to udělat i tak, že se hrneček vymaže a vysype mletými oříšky (kdo nedělí stravu jako já tak strouhankou) nebo se hrníček vyloží peč.papírem mňam
Re: Hermelín na grilu
Zní to dobře, jen pořád přemýšlím, do jaké nádoby to do té trouby umístit, abych mohla ty hrnečky napůl zalít vodou