![]() |
sobota 2. července, 01:31 Svátek má Patricie
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Džungloidní zahrada, pro otrlé
Kaaj, mákla sis. Takovýhle kouty jsou vždycky na dlouho. Člověk tam stráví spoustu času ale výsledek není výrazně efektní. A šéfovi TS jsi určitě udělala radost.
Svlačec se mi taky kdysi líbil, nechápala jsem, proč ho teta tak zarputile otrhává. A už mě taky štve. Ani ne tak na plotě, to mám jen u kompostu, ale na keřích, to jde dolů i s listy, v lepším případě...
jj- je to swinstvo - i když hezké ,jak kvete
dnes jsem nedělala nic . jen sedím a tupě hledím ..nějak mně všechno bolí .
omyl - dělala. tři plechy tvarohových buchet se švestkama .
Včera jsem vlítla do té mojí džungle. Mám hotovou tak čtvrtinu, a přesto plný kontejner a dalších 10 pytlů po kůře všeho možného zeleného odpadu... hlavně větve. Použiji na německou kopu
.
dcera si letos zasadila ke kompostu pár rajčat -- teda narostly jak stromy a pokud uzrají bude úroda.
Asi takhle. Nachodila jsem jen 4km, nohy mě můžou upadnout až u prdele. Na zahradě po mě zůstaly 3 ohromné kůpy z ostříhání všeho možného. Ještě snad budu ráda, že bude zima a zahrada zapadne sňehem.
Kordul, přesně vím, o čem píšeš
, a ty hromádky bys u mě našla taky, ještě nedavno to byly hromady jablek, naštěstí už jsou pryč a začínám hromadit větve, ale ty se mi snad podaří spálit. Ještě tam mám binec po tom, jak vnuk zmenšoval záhon a vykopával obrubníky, ale to se mi dneska snad podaří urovnat.
Dnes Jen 4,5 km. Uklizený židle, na které jsem si
musela udělat místo, natřela jsem prkna, a asi jiných 100 maličkostí. Dědek sleduje v klídku fotbálek a poslouchám , že řízky jsou nějaké tuhé,jestli jsem je náhodou nenakrájela po vlákně. Z kotlety
, to asi slyšel v Prostřeno 
Alčo
, ty musíš mít taky nervy ze železa.
už jsem vám říkala , že chata byla z bílých cihel a já jsem je přetřela
Neříkala
2006, chata před malou opravou , bílé cihly jsem přetřela , výměna oken, č.2 takhle jsme viděli na sousedy, jejich slepice a králikárnu
Kordulko, jsi neskutečný pracant, ale, omlouvám se velice, bílé semi líbily víc.
A já nejsem schopná uzalívat tři truhlíky
Mně se líbí natřené, bílé moc svítily. Hlavně že se tam dobře přebývá.