čtvrtek 9. září, 13:28 Svátek má Daniela
Není fotka
Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Nápoje
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Nápoje
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..

Autor: terka
Status:

domácí baileys

Datum: 06.12.2006 18:44

ahoj, děláte někdo?

hoďte sem recept, prosím.

Vždycky se někde dočtu že tam mám dát kondenzované mléko Tatra(to je to v plechovce, že?) a pak ještě nějaký jiný mléko či co????

Komentáře a názory

• Autor: Vladka
    Status: expert

Re: domácí baileys

Datum: 08.12.2006 17:14

Můžu ti recept poskytnout. Dělám ho už dlouho, je lepší jak vaječňák

2  kondenz.slazená mléka v plechovce

1/2 l rumu nebo whisky

1/2 l mléka

1 mandlový puding

Plechovky s mlékem pomalu vařit v hrnci s vodou 2 hodiny. Nechat vychladnout.

Z norm.mléka a pud.prášku uvařit puding. Také nechat vychladnout. Potom všechno rozmixovat  (i s alkoholem).

• Autor: terka
    Status:

Datum: 11.12.2006 09:17

díky moc ,vyzkoušímyawning smiley)

• Autor: alca
    Status:

Datum: 19.12.2006 06:31

Kondenzované mléko v plechovce vařím 1/2 hod. v papiňáku den předem, nechám v zavřeném hrnci do druhého dne. Postup stejný jako Vladka jenom přidávám 250 ml smetany na šlehání . Puding už jsem dělala karamelový, čokoládový myslím  že jednou i vanilkový a vždycky je to mňamka. Teď mám rozpracovanou jednu variantu s kokosem , jsem zvědavá na výsledek. Jestli se to povede dám recept.

• Autor: Libi

Datum: 22.12.2006 17:20

Tak jsem neodolala a včera vyzkoušela podle receptu Vladky. Jen jsem místo mandlového pudingu dala karamelový, spoléhala jsem na to, že mezi tou spoustou pudingů ve špajzu se mandlový najde a on se holt nenašel (byly tam snad všechny ostatní - jahodové, čokoládové, malinové, vanilkové, banánové a další, jen ten mandlový se mi někam mrška schoval). Výsledek je opravdu vynikající. Dneska jsem dávala ochutnávat kolegyni a odpoledne mi volala, že už vaří v hrnci plechovky.

To se bude o Vánocích mlsat. Receptu musím jen

• Autor: Andora

Datum: 21.05.2009 07:22

Už se dlouho nemlsalomls smiley . Když mám jen jedno SALKO (v Albertu místo SALKA mají jen ceduli, že litují a blablabla) a dám 1x TATRU, snad tím nic nezkazím, ne? Zatím jsem vždy dělala přesně podle receptu a slíbila jsem na příští víkend mamce na ochutnání(trumfujem se se ségrou)confused smiley

A ještě jsem zapomněla. Nezkoušel jste někdo použít to kakaové SALKO (snad se to jmenuje nějak jako PIKAO)?

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Andora (21.05.2009 07:29)

• Autor: SPIKE

Datum: 21.05.2009 07:31

Já mám ten recept už strašně dlouho, ale ještě jsem to nezkoušela. Asi bych ani neměla, když teď dietuji. Tohle nebude zrovna kaloricky chudésad smiley . Ale určitě se do toho pustím, až budu potřebovat dárek pro babičky. Různých alkoholických lahví máme doma dost a nepijem to, tak by se to krásně hodilo právě sem. Věra

Datum: 21.05.2009 07:41

Věrčo, držíš dietu? Já pořád začínám a tak jsem docela byla v pohodě a včera jsem doslova sežrala naposezení 2 obrovský nanuky. A já nanuky jindy vlastně vůbec nejím, vůbec o ně nestojím. Baileys je taky hooodně kalorickýwinking smiley . Do ničeho se nevejdu, po padesátce jsem začala dost kynout a přibrala jsem za pár let 15 kilo a jsem z toho otrávená, ale nedaří se. Přechod je sviňawinking smiley

• Autor: SPIKE

Datum: 21.05.2009 07:49

Máš pravdu, taky se to na mě po padesátce lepí ještě víc. Chodím hubnout kolektivně do Prahy do Diany. Za 6 týdnů bude dole 5 kilo. Potřebuji nad sebou dozor i to povzbuzení. Máme na to tady diskuzi, ale neveřejnou. Požádej Anavi, ať tě tam taky přidá. Taky vypadá docela zajímavě ta dělená strava, jak se nám tu nedávno objevila. Věra

Datum: 21.05.2009 07:52

Dělenku jsem zkoušela před lety, držela jsem jí se synem přes prázdniny. On zhubl asi 6 kilo a já 2 nabrala. Tak nevím. Prostě snažím se jíst málo, ale nehejbu se. Ono když chodíš o holi, tak tomu pohybu moc nedáš. A to bych asi měla.

Podobné příspěvky
Diskuze: co to je, poradte Co dnes vaříte?  

Dobrý den, koupila jsem tuhle kytku s tím, že se jedná o trvalku, která může být v létě venku a na podzim ji mám prý dát domů. S tím, že může být celý

Autor: situma - 30.04.2007 09:48
Rubrika: Dotazy a rady - Komentářů: 123

Dnešní oběd - srbský kotlet(není přesně podle kuchařky) Kotlety naklepu, osolím, posypu sladkou paprikou a popráším hladkou moukou. Na oleji je z

Autor: Mona - 17.08.2007 12:44
Rubrika: Povídání o vaření - Komentářů: 7114

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "domácí baileys"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Zajímavé foto
Tip pro vás
Zajímavé diskuze
Spací pytel Husky LadiesSpeciálně pro ženy vyvinul..
Cena: 1646.- Kč

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Nápoje (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.